HomeHL-GreeceΠάτρα: Σε αυτοκτονία αποδίδεται η «βουτιά θανάτου» της 29χρονης

Πάτρα: Σε αυτοκτονία αποδίδεται η «βουτιά θανάτου» της 29χρονης

Δεν βρέθηκε άλλο άτομο στο διαμέρισμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη ζωή της έχασε γυναίκα έπειτα από πτώση από το μπαλκόνι 3ου ορόφου πολυκατοικίας στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα, το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην οδό Ζαΐμη στην Πάτρα και αμέσως περίοικοι ειδοποίησαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ, όπου μόλις έφθασαν στο σημείο διαπίστωσαν πως η γυναίκα ήταν νεκρή.

Αμέσως μετά η αστυνομία ξεκίνησε έρευνες για την ταυτοποίηση της σορού, αλλά και να διαπιστώσει το πώς ακριβώς η γυναίκα έπεσε από το διαμέρισμα, αναζητώντας μαρτυρίες από κατοίκους της περιοχής.

Η αυτοκτονία και τα ψυχολογικά προβλήματα

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ο θάνατος της 29χρονης ήταν ακαριαίος οφείλεται σε αυτοκτονία και όχι σε εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με το thebest.gr, η γυναίκα φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, έμενε μόνη της στην πολυκατοικία επί της οδού Κορίνθου και Ζαΐμη κι έπεσε στο κενό από την πλευρά της Ζαΐμη. Συγκλονισμένη η μητέρα της όπως και ο αδερφός της έφτασαν στο σημείο.

Πληροφορίες για άτομο που «ταμπουρώθηκε» στο σπίτι της γυναίκας

Αρχικά, οι πληροφορίες των τοπικών μέσων, που βασίστηκαν σε μαρτυρίες κατοίκων, έκαναν λόγο για ένα άτομο που είχε «ταμπουρωθεί» στο σπίτι της άτυχης γυναίκας και εκσφενδόνιζε αντικείμενα, τσιγάρα, αναπτήρες, τσιγάρα και μία σαγιονάρα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι μπορεί κάποιος να την έσπρωξε.

Στη συνέχεια όμως, άνδρες της ΟΠΚΕ με αλεξίσφαιρα γιλέκα και ασπίδες εισέβαλαν στην πολυκατοικία προκειμένου να διαπιστώσουν αν όντως υπήρχε κάποιο άτομο στο διαμέρισμα. Ωστόσο, έπειτα από αυτοψία στο χώρο δεν εντοπίστηκε κάποιο ύποπτο άτομο.

Παρόλα αυτά, μυστήριο ακόμη παραμένει το ποιος πετούσε τσιγάρα και άλλα αντικείμενα στο σημείο όπου βρισκόταν το άψυχο σώμα της 29χρονης γυναίκας.

Το περιστατικό ερευνάται με μεγάλη προσοχή από την Αστυνομία που «χτενίζει» το οίκημα για να διαπιστωθεί εάν βρισκόταν άλλο άτομο στο χώρο από τον οποίο έπεσε η γυναίκα.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση