HomeΕΛΛΑΔΑΣέριφος: Το προφίλ των δραστών που βίασαν 23χρονη σε παραλία

Σέριφος: Το προφίλ των δραστών που βίασαν 23χρονη σε παραλία

«Μου έριξαν κάτι στο ποτό μου»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θέμα χρόνου φαίνεται πώς είναι ο εντοπισμός δύο αλλοδαπών που μετά από καταγγελία κατηγορούνται για τον βιασμό μιας 23χρονης κοπέλας στη Σέριφο.

«Ημουν έξω για ποτά στο λιμάνι του νησιού έχοντας καταναλώσει μικρή ποσότητα αλκοόλ. Δύο άτομα φέρεται να έριξαν κάτι στο ποτό μου και άρχισα να χάνω τις αισθήσεις μου. Με πήραν από το μαγαζί και με πήγαν σε μια απομονωμένη παραλία», ανέφερε η 23χρονη λέγοντας πως οι δράστες την άφησαν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Η ίδια πάντως έχει δώσει ακριβή περιγραφή στην αστυνομία. Σύμφωνα με τον Alpha οι αστυνομικοί αναζητούν δύο Πακιστανούς 30 ετών. Ο ένας σύμφωνα με τις περιγραφές είναι μετρίου αναστήματος, εύσωμος με μούσι, ενώ ο δεύτερος μετρίου αναστήματος λεπτός και αξύριστος.

Η 23χρονη είχε μείνει μόνη της στο μπαρ, καθώς είχαν φύγει οι φίλοι της, φαινόταν να είχε πιει αρκετά σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. Μια παρέα που ήταν δίπλα της προσφέρθηκε να πληρώσει το ποτό της και στην πορεία την ακολούθησε σε μια παραλία που το βράδυ είναι ερημική και σκοτεινή. Εκεί η κοπέλα καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από τους δύο άνδρες.

Η κάμερα του καταστήματος έχει καταγράψει την κοπέλα με τους δύο άνδρες μέσα στο μπαρ. Το υλικό βρίσκεται τόσο στα χέρια της αστυνομίας όσο και ενός φίλου του κοριτσιού.

Να σημειωθεί ότι τους δράστες τους είχαν δει οι κάτοικοι αλλά δεν τους γνώριζαν πράγμα που σημαίνει ότι δεν μένουν στο νησί και προφανώς έκαναν τουρισμό.

Οι κάτοικοι του νησιού μιλούν για ένα πρωτοφανές περιστατικό και ζητούν να ενίσχυση του αστυνομικού τμήματος.

Newsit.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση