HomeΕΛΛΑΔΑΠάτρα: Τα νέα στοιχεία για την “βουτιά θανάτου” της 29χρονης από μπαλκόνι

Πάτρα: Τα νέα στοιχεία για την “βουτιά θανάτου” της 29χρονης από μπαλκόνι

Η ιατροδικαστική εξέταση θα ρίξει “φως”

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένεται να προσδιορίσουν τις ακριβείς συνθήκες της θανατηφόρας πτώσης μίας 29χρονης γυναίκας από διαμέρισμα πολυκατοικίας, στην Πάτρα, το μεσημέρι της Παρασκευής (29/07).

Η 29χρονη έπεσε από το μπαλκόνι διαμερίσματος που βρίσκεται στον τρίτο όροφο, σε πολυκατοικία επί της οδού Κορίνθου και Ζαΐμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο η πτώση να οφείλεται σε αυτοχειρία, βάσει των στοιχείων που έχει συλλέξει.

Παράλληλα, έχει συγκεντρώσει μαρτυρίες από ενοίκους της πολυκατοικίας, αλλά και από πρόσωπα που την γνώριζαν.

Σύμφωνα με το thebest.gr, η 29χρονη φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και έμενε μόνη της στο διαμέρισμα. Συγκλονισμένη ήταν η μητέρα της όπως και ο αδελφός της, που έφτασαν στο σημείο.

Σημειώνεται ότι στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΟΠΚΕ, με αλεξίσφαιρα γιλέκα και ασπίδες, και έκαναν έρευνα στην πολυκατοικία, καθώς εκφράζονταν φόβοι ότι μέσα σε διαμέρισμα βρισκόταν ταμπουρωμένο κάποιο άτομο.

Η έρευνα ολοκληρώθηκε έπειτα από λίγη ώρα και όπως αναφέρει η ιστοσελίδα δεν εντοπίστηκε ύποπτο άτομο.

Νωρίτερα, αυτόπτες μάρτυρες έλεγαν ότι κάποιος πετούσε τσιγάρα και άλλα αντικείμενα στο σημείο όπου βρισκόταν το άψυχο σώμα της 29χρονης γυναίκας. Ωστόσο, τελικά διαπιστώθηκε ότι τα τσιγάρα και ο αναπτήρας ανήκαν στην 29χρονη.

Enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση