HomeHL-9Τα τρία … ζευγάρια διδύμων που αγωνίστηκαν μαζί και ξεπέρασαν τους εαυτούς τους

Τα τρία … ζευγάρια διδύμων που αγωνίστηκαν μαζί και ξεπέρασαν τους εαυτούς τους

Δίδυμες επιτυχίες!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Υπάρχουν κι εκείνες οι οικογένειες που περνούν διπλή αγωνία. Είναι οι οικογένειες των διδύμων, που δίνουν εξετάσεις ταυτόχρονα και η επιτυχία ήταν διπλή.

Αχώριστες και στο Πανεπιστήμιο!

Η Σοφία και Μαρία Δαφνομήλη, πορεύονται μαζί στη ζωή και πλέον ετοιμάζονται να περάσουν την πόρτα του Πανεπιστημίου σε μια νέα σελίδα με κοινή όμως πορεία. Οι δίδυμες αδελφές, απόφοιτες του Πειραματικού ΓΕΛ, κατάφεραν να περάσουν στο Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης συγκεντρώνοντας η Μαρία, συνολικά 18.100 μόρια και η Σοφία 17.200. Οι ίδιες μίλησαν για την προσπάθειά τους αλλά και την κοινή τους πορεία και τόνισαν “Ήμασταν πάντα αχώριστες και συνεχίζουμε μαζί και στο Πανεπιστήμιο. Μας αρέσει αυτό γιατί στηρίζουμε η μία την άλλη”. Σε ότι αφορά την χρονιά που πέρασε οι δύο αδελφές ανέφεραν: “Ήταν μια χρονιά ιδιαίτερη που είχε δυσκολίες. Είχε μεγάλο φόρτο, αλλαγές στο σύστημα και μεγάλο όγκο ύλης, ωστόσο με συνέπεια και προσήλωση όλα είναι δυνατά και μπορεί κάποιος να τα καταφέρει”.

dafnomili-maria-kai-sofia-didymes

Κοινή πορεία στη ζωή, μαζί και στο Πανεπιστήμιο!

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στη ζωή του Γιώργου και της Άννας Τριπολιτάκη είναι μαζί στη ζωή, αποφοίτησαν μαζί από το 2ο ΓΕΛ και πλέον κατάφεραν να εισαχθούν και στο Πανεπιστήμιο, συνεχίζοντας μια κοινή πορεία. Τα δίδυμα αδέλφια πέτυχαν την εισαγωγή τους στη Σχολή Διοίκησης Τουρισμού όπου περιμένουν να φοιτήσουν με ανυπομονησία.

Ο Γιώργος Τριπολιτάκης, συγκεντρώνοντας συνολικά 19.640 μόρια κατάφερε να εισαχθεί πρώτος στη Σχολή Διοίκησης Τουρισμού στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Ο ίδιος ανέφερε: “Νιώθω μεγάλη χαρά. Ήταν η πρώτη και μοναδική μου επιλογή, αφού πρόκειται για πανεπιστημιακή σχολή με πολύ καταρτισμένο πρόγραμμα τουριστικών σπουδών. Έχοντας ήδη εργαστεί στην οικογενειακή μας επιχείρηση, ανυπομονώ να ξεκινήσω τα μαθήματα για να αποκτήσω και το κατάλληλο επιστημονικό υπόβαθρο”.

Η Άννα Τριπολιτάκη, εισήχθη 3η με 16.400 μόρια στη Σχολή Διοίκησης Τουρισμού στην Πάτρα και ανέφερε για την προσπάθειά της: “Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση για την επιτυχία μου και ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα μου ζωή. Ευχαριστώ θερμά την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου που με στήριξαν”.

tripolitakis-giorgos-anna

Τα αδέρφια που πορεύονται πλέον … ξεχωριστά!

Ο Λευτέρης και η Τούλα Αλεπίδη μετά από 18 χρόνια θα «χωριστούν» για πρώτη φορά! Αγαπημένα δίδυμα αδέρφια, έδωσαν μαζί τη μεγάλη μάχη των πανελλαδικών και κατάφεραν τους στόχους τους.

Ο Λευτέρης εισήχθη στο Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας και ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τη Θεσσαλονίκη, ενώ η Τούλα πέρασε στο Δημόσιο ΙΕΚ στα Χανιά στο τμήμα Βοηθός Νοσηλευτικής Χειρουργείου.

alepidis-leyteris-alepidi-toula

Goodnet.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση