HomePost ItΣτο επίκεντρο η νέα τιμολογιακή πολιτική του ΕΣΔΑΚ για του Δήμους

Στο επίκεντρο η νέα τιμολογιακή πολιτική του ΕΣΔΑΚ για του Δήμους

Συνάντηση με αντιδημάρχους του Ρεθύμνου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνάντηση του Προέδρου του Ε.Σ.Δ.Α.Κ κ.Ζαχαρία Καλογεράκη και υπηρεσιακών στελεχών του Φο.Δ.Σ.Α με τους Αντιδημάρχους Καθαριότητας κ Οικονομικών του Δήμου Ρεθύμνης κ.Δημήτρη Λελεδάκη και κ.Στέλιο Σπανουδάκη καθώς και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου , πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Ε.Σ.Δ.Α.Κ μετά από πρωτοβουλία του Δήμου Ρεθύμνης.

Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε η νέα τιμολογιακή πολιτική του Ε.Σ.Δ.Α.Κ για τους Δήμους – Μέλη του στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου δεδομένης της λειτουργίας της Μονάδας Επεξεργασίας Αποβλήτων -ΜΕΑ Αμαρίου- το 2023 και ενόψει του καθορισμού των δημοτικών τελών του Δήμου Ρεθύμνης για το επόμενο οικονομικό έτος .

Συζητήθηκαν επίσης,  η πορεία των έργων και των μελετών καθώς και η αναθεώρηση του ΠΕΣΔΑΚ , που έχουν δρομολογηθεί η δρομολογούνται από τον Ε.Σ.Δ.Α.Κ για λογαριασμό του Δήμου Ρεθύμνης.

Τέλος , συμφωνήθηκαν από κοινού , δράσεις για την ενημέρωση των πολιτών σε ζητήματα που αφορούν στην ανακύκλωση , στην λειτουργία της ΜΕΑ καθώς κοινός στόχος του Ε.Σ.Δ.Α.Κ και του Δήμου Ρεθύμνης αποτελεί η μείωση των απορριμμάτων και η διαλογή στην πηγή .

Στο πλαίσιο αυτό θα λάβουν χώρα κοινές δράσεις το επόμενο διάστημα .

Διαφήμιση
Διαφήμιση