HomeHL-LifestyleΤζένη Μπαλατσινού: H φωτογραφία με τον μικρό της γιο στην Πάτμο

Τζένη Μπαλατσινού: H φωτογραφία με τον μικρό της γιο στην Πάτμο

Το κόκκινο καφτάνι που φόρεσε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην Πάτμο βρίσκεται η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία χαίρεται τις ομορφιές του νησιού και του ελληνικού καλοκαιριού μαζί με τα παιδιά της. Η ίδια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μάς δίνει μικρές γεύσεις από το πώς περνά, ενώ αποκαλύπτει και μερικές από τις αγαπημένες της ασχολίες, όπως είναι η φροντίδα των παλιών επίπλων του σπιτιού.

Πρόσφατα, επίσης, είδαμε τις δύο κόρες της να επιλέγουν τα βιβλία τους από ένα τοπικό βιβλιοπωλείο στη Πάτμο, συντροφιά με τον μικρό τους αδερφό. Πριν από λίγη ώρα η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας ανήρτησε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει με την πλάτη στον φακό και το βλέμμα στον μικρό Παναγιώτη – Αντώνιο, γιο τον οποίο απέκτησε πριν από περίπου 2 χρόνια μαζί με τον Βασίλη Κικίλια.

Η λεζάντα της ανάρτησης περιέχει μόνο ένα emoji, με τα σχόλια και τα likes να ξεπερνούν κατά πολύ τα χίλια μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Όπως μπορούμε να δούμε στο στιγμιότυπο το μικρό αγόρι έχει πλούσια, σγουρά μαλλιά και η μητέρα του το καμαρώνει και του εξηγεί τι βλέπουν στο χωράφι που κοιτάζουν.

Η Τζένη Μπαλατσινού, που στις διακοπές της προτιμά το χαλαρό και άνετο στυλ, φορά ένα κόκκινο καφτάνι με κοντό μανίκι και έχει τα μαλλιά της πιασμένα σε χαμηλό κότσο.

Δείτε τη φωτογραφία τους:

Για τον μικρό της γιο η ίδια δήλωσε πρόσφατα:

«Το να είσαι μαμά είναι σαν το ποδήλατο. Όταν έχεις γίνει μια φορά μαμά, όλα έρχονται ξανά αυτόματα στο μυαλό. Δεν νομίζω ότι υπάρχει ωραιότερο πράγμα στον κόσμο, δεν μπορώ να εκφράσω αυτό που νιώθω με λόγια.

marieclaire.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση