HomeHL-TOPΦωτιά στο σπίτι του δράστη του φονικού στο Αργουλιό

Φωτιά στο σπίτι του δράστη του φονικού στο Αργουλιό

Εξετάζεται και το ενδεχόμενο του εμπρησμού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πυρκαγιά ξέσπασε στο σπίτι του 44χρονου καθ’ ομολογίαν δράστη του φονικού στο Αργουλιό Μυλοποτάμου την Κυριακή.

Η πυρκαγιά προκάλεσε πολλές καταστροφές στην οικία, ωστόσο η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν άμεση και αποτελεσματική και η φωτιά περιορίστηκε γρήγορα με αποτέλεσμα να μην καεί ολοσχερώς το σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, από τις πυροσβεστικές και αστυνομικές αρχές διερευνάται ο τρόπος εκδήλωσης της φωτιάς, με όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοικτά ακόμα και το σενάριο του εμπρησμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι το 40ήμερο μνημόσυνο του θύματος του φονικού, ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας παρέμεναν στο σημείο και φύλαγαν την περιοχή μέρα και νύχτα.

Στο χωριό δεν μένει πλέον κανένα μέλος της οικογένειας του δράστη του φονικού σε βάρος του 22χρονου και το σπίτι παραμένει άδειο, ενώ τις προηγούμενες ημέρες αποφασίστηκε να σταματήσει και η διαρκής φύλαξη της περιοχής από αστυνομικές δυνάμεις.

Το χρονικό του φονικού

Υπενθυμίζεται ότι το φονικό στο Αργουλιό Μυλοποτάμου συνέβη στις 12 Ιουνίου 2022 όταν δύο άνδρες λογομάχησαν στο χωριό Αργουλιάς, με αποτέλεσμα ο ένας να βγάλει το όπλο και να τραυματίσει θανάσιμα τον 22χρονο.

Το φονικό συνέβη έξω από το σπίτι της αδελφής του θύματος, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση