HomeHL-EconomyΑνακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή: «Βροχή» οι αιτήσεις – Οδηγίες για τις ενστάσεις

Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή: «Βροχή» οι αιτήσεις – Οδηγίες για τις ενστάσεις

Ήδη έχουν υποβληθεί 900.000 αιτήσεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την αύξηση του προϋπολογισμού για το πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή» δρομολογεί το Υπουργείο Περιβάλλοντος, μετά το τεράστιο ενδιαφέρον. Ήδη έχουν υποβληθεί 900.000 αιτήσεις.

Έως τις 28 Ιουλίου οι αιτούντες μπορούν να υποβάλουν ενστάσεις στην ιστοσελίδα του προγράμματος «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή», με τις πρώτες 149.948 αιτήσεις να κατατάσσονται στις «καταρχήν επιλέξιμες» σε σύνολο περίπου 900.000 που υποβλήθηκαν.

Λόγω του ιδιαίτερα έντονου ενδιαφέροντος, το Υπουργείο Περιβάλλοντος μελετά την αύξηση του προϋπολογισμού του προγράμματος, ώστε να ενταχθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι δικαιούχοι.

Δικαιούχοι ήταν όλοι, ανεξαρτήτως εισοδήματος, ενώ εφαρμόστηκαν κοινωνικά κριτήρια με ειδική μέριμνα για τα ευάλωτα νοικοκυριά.

Οδηγίες για τις ενστάσεις

Οι αιτούντες έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν τις ενστάσεις τους ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του προγράμματος allazosyskevi.gov.gr, μέσα από την ειδική «Φόρμα Υποβολής Ενστάσεων», η οποία θα βρίσκεται στην ενότητα Επικοινωνία.

Για να είναι δυνατή η εξέταση της ένστασης θα πρέπει απαραιτήτως να περιλαμβάνει:
Τον μοναδικό κωδικό της αίτησης που υποβλήθηκε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του προγράμματος, για λόγους ταυτοποίησης.
Τον ΑΦΜ του αιτούντα.
Την τεκμηρίωση τυχόν λάθους υπολογισμού και την επισύναψη των αντίστοιχων τεκμηρίων.

Μετά τη λήξη της διαδικασίας των ενστάσεων, θα αναρτηθούν οι τελικοί πίνακες των δικαιούχων στην ιστοσελίδα του προγράμματος.

Πηγή: enikonomia.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση