HomeHL-LifestyleΣάκης Ρουβάς: Σε ρόλο αγρότη ο τραγουδιστής

Σάκης Ρουβάς: Σε ρόλο αγρότη ο τραγουδιστής

Δείτε τον να κόβει φρούτα από το μποστάνι του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια, με τέσσερα παιδιά, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα.

Όλοι μαζί ζουν σε ένα εντυπωσιακό σπίτι, με έναν μεγάλο και καταπράσινο κήπο που σε κάθε γωνιά του υπάρχουν λουλούδια, δέντρα και ένα μποστάνι, ώστε να προμηθεύονται βιολογικά λαχανικά και φρούτα.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής καλλιεργεί ντομάτες αλλά και… πεπόνια.

Σε μία πρόσφατη δημοσίευσή του στο Instagram, τον βλέπουμε να περιπλανιέται στον κήπο του και να κόβει τα φρούτα ενώ δεν χάνει την ευκαιρία να τα δοκιμάσει.

«Από την παραγωγή στην κατανάλωση! Με συγκινεί κάθε φορά το μεγαλείο της φύσης και οι καρποί που απλόχερα μας προσφέρει. Για να δούμε… πέτυχαν τα φετινά μας πεπόνια;», γράφει στη λεζάντα της ανάρτησής του και στα σχόλια οι φανς του τον αποθεώνουν.

Δείτε το πoστ που έκανε

Ο τραγουδιστής εκφράζει πολύ συχνά την ευγνωμοσύνη του στη μητέρα φύση για αυτά που μας προσφέρει: «Σ’ ευχαριστώ για κάθε μέρα που περνάει και μας δίνεις όλα όσα χρειαζόμαστε».

Ενώ ανεβάζει συχνά βίντεο με τον ίδιο να καλλιεργεί το μποστάνι του συνήθως με τη βοήθεια των παιδιών του, μαθαίνοντάς τα τη σημασία του να καλλιεργείς τα δικά σου τρόφιμα και να σέβεσαι τη φύση.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση