HomeΣΠΟΡΣτις 8 μ.μ. στον Καρτερό το μεγάλο ματς στην άμμο των παλαιμάχων ΟΦΗ-Ηρακλή

Στις 8 μ.μ. στον Καρτερό το μεγάλο ματς στην άμμο των παλαιμάχων ΟΦΗ-Ηρακλή

Σε ανάμνηση του ιστορικού τελικού Κυπέλλου του 1987

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κορυφώνεται σήμερα Κυριακή, με τους ημιτελικούς και τους τελικούς Γυναικών, Κ16, Παλαιμάχων και Ανδρών, αλλά και με τον ιστορικό αγώνα παλαιμάχων ΟΦΗ – Ηρακλή, για τα 35 χρόνια από τον τελικό Κυπέλλου των δύο ομάδων το 1987, το Παγκρήτιο Beach Soccer Festival στο Karteros Beach Sports Center.

Στις Εθνικές Παράκτιες Αθλητικές Εγκαταστάσεις στον Καρτερό, το 4ήμερο τουρνουά ποδοσφαίρου στην άμμο, υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού και την αμέριστη στήριξη του Λευτέρη Αυγενάκη, συνδιοργανώθηκε από όλη την οικογένεια του ΟΦΗ (Ερασιτέχνης, Παλαίμαχοι με την υποστήριξη της ΠΑΕ), τον αθλητικό Σύλλογο «Ευγένιος Γκέραρντ» και φυσικά το ΕΑΚ Ηρακλείου και την Οργανωτικής Επιτροπής των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023».

a029ab50-1f5f-4d2e-9a02-62734b9d6b72

Το σημερινό πρόγραμμα έχει ως εξής:

  • 12:00 Ημιτελικός Παλαιμάχων: Ποδοσφαιρομανείς – Royal Marmin Bay Boutique and Art
  • 12:50 Ημιτελικός Παλαιμάχων: Δαμάστα – Προπονητές
  • 12:50 Ημιτελικός Ανδρών: Comb Ladies & Gents – Μπαρτσελιώμα
  • 15:00 Ημιτελικός Ανδρών: Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Κρήτης – ΠΟΑ
  • 16:00 Τελικός Γυναικών: ΟΦΗ – Candia
  • 17:00 Τελικός Κ16: ΠΟΑ – Ben Fc
  • 18:00 Τελικός Ανδρών
  • 19:00 Τελικός Παλαιμάχων

15391c40-9fa6-46d9-b46f-fa7ae9b5aaf3

Αμέσως μετά τους τελικούς όλων των κατηγοριών, στις 8 μ.μ., θα διεξαχθεί ο εορταστικός αγώνας beach soccer μεταξύ ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ και του Ηρακλή, οι οποίοι είχαν τεθεί αντιμέτωποι πριν από 35 χρόνια, το 1987, στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας.

Μύρωνας Σηφάκης, Νίκος Γκουλής, Χρήστος Βασιλείου, Χρήστος Καρυώτης, Γιάννης Μαρινάκης, Στέφανος Βάβουλας, Κώστας Χανιωτάκης θα αγωνιστούν από πλευράς Κρητικών, που τότε έκαναν την έκπληξη και κατέκτησαν το Κύπελλο.

Από πλευράς παλαίμαχων Ηρακλή είναι στο Ηράκλειο για να παίξουν οι Σάββας Κωφίδης, Χρήστος Ζίφκας, Φώτης Γκιζέλης, Τάσος Λευκόπουλος, Σάκης Αναστασιάδης, συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο Φώτη Θέο, τον αντιπρόεδρο Ηλία Ευθυμιάδη και το μέλος του ΔΣ του σωματείου της Θεσσαλονίκης, Θανάση Τσουρέκα.

Υπενθυμίζεται ότι τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από το κόστος συμμετοχής ανά παίκτη (5 ευρώ) για όλο το τουρνουά, θα δοθούν στην «Ηλιαχτίδα», τον Παγκρήτιο Σύλλογο Γονέων και Φίλων Παιδιών με Νεοπλασία.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τους χορηγούς και τους υποστηρικτές (Νερά Ζαγόρι, Αλουμίνια Μυταράς και τη βιοτεχνία ενδυμάτων Lion AE) για την καθοριστική συμβολή τους στην επιτυχή διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση