HomeHL-9«Ψυχιατρικό περιστατικό η 20χρονη» – Έστησε πλεκτάνη και κατηγόρησε τον 65χρονο φίλο της

«Ψυχιατρικό περιστατικό η 20χρονη» – Έστησε πλεκτάνη και κατηγόρησε τον 65χρονο φίλο της

Απόλυτη ανατροπή στην υπόθεση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέα δεδομένα που ανατρέπουν εντελώς την υπόθεση προέκυψαν μετά την εξέταση της 20χρονης βρετανίδας μετά από ομάδα ειδικών ψυχολόγων αλλά και ψυχιάτρων.

Ήταν πριν ένα μήνα περίπου όταν το ζευγάρι με την 20χρονη βρετανίδα και τον 65χρονο φίλο της απολάμβαναν ειδυλλιακές διακοπές στην Κρήτη. Τότε εκείνη επικοινώνησε με συγγενικά της πρόσωπα στη Μεγάλη Βρετανία και τους ενημέρωσε ότι ο 65χρονος φίλος της έχει αρπάξει όλες τις τραπεζικές της κάρτες καθώς και το διαβατήριο και επιθυμεί να την κρατήσει εγκλωβισμένη στην Κρήτη… για πάντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost όμως, η ιατρική παρακολούθηση της 20χρονης από ομάδα κρητικών ψυχιάτρων και ψυχολόγων ανέτρεψε τελείως τα δεδομένα και έφερε στο φως νέα στοιχεία.

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές η 20χρονη είναι «ψυχιατρικό περιστατικό, έχει χρόνια προβλήματα υγείας για τα οποία λαμβάνει ειδική φαρμακευτική αγωγή». Μάλιστα οι ίδιες πηγές αποκάλυψαν στο cretapost ότι όλα όσα συνέβησαν με τον 65χρονο επίσης βρετανό ήταν «όλα πλεκτάνη της ίδιας της νεαρής».

Υπενθυμίζεται ότι μετά  από το τηλεφώνημα της 20χρονης στους συγγενείς της στην Μεγάλη Βρετανία το αρμόδιο Προξενείο στην Κρήτη ανέλαβε να ενημερώσει την Ελληνική Αστυνομία και έτσι ο 65χρονος βρέθηκε υπό κράτηση.

Με τις εκθέσεις των κρητικών ιατρών όμως να αποτελούν αδιαμφισβήτητα και ακλόνητα στοιχεία της υπόθεσης ο 65χρονος, ο οποίος εδώ και 15 χρόνια περίπου είναι μόνιμος κάτοικος της Σητείας, αφέθηκε ελεύθερος.

Με διακριτικές αλλά ταχείς και συνοπτικές διαδικασίες και υπό την επίβλεψη πάντα του Προξενείου της Μεγάλης Βρετανίας η 20χρονη μεταφέρθηκε για νοσηλεία στην Ψυχιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ έως ότου ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για τη μεταφορά της σε αντίστοιχο νοσηλευτικό ίδρυμα στην πατρίδα της.

Έτσι, με τη συνοδεία ειδικού ιατρού και νοσηλευτή, οι οποίοι ήρθαν στην Κρήτη από την Αγγλία ειδικά γι’ αυτό το σκοπό, η 20χρονη μεταφέρθηκε πίσω στη Μεγάλη Βρετανία όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται ενώ ο 65χρονος συνεχίζει πλέον κανονικά τη φιλήσυχη ζωή του στη Σητεία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση