HomeHL-SportsΣτη Σπάρτα Ρότερνταμ ο Ντε Γκούζμαν

Στη Σπάρτα Ρότερνταμ ο Ντε Γκούζμαν

Παρελθόν από τον ΟΦΗ ο 34χρονος χαφ κατόπιν επιθυμίας του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα διαζύγιο που προκαλεί έκπληξη βγήκε στον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί συμφώνησαν με τον Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν για να τερματιστεί η μεταξύ τους συνεργασία. Απομένει μόνο η ανακοίνωση.

Ο 34χρονος χαφ μετά από μία διετία στο Ηράκλειο, επιστρέφει στην πατρίδα του. Ήταν δική του επιθυμία να συμβεί αυτό, προκειμένου να είναι κοντά στο παιδί του. Δεν θα μπορούσε ο ΟΦΗ να του φράξει τον δρόμο σε τέτοιο αίτημα. Αντιθέτως, μάλλον βολικό είναι και για εκείνον. Φεύγει ένας παίκτης που ήταν σχετικά μεγάλος ηλικιακά και με ένα σημαντικό συμβόλαιο, που έβγαζε κάθε χρόνο τραυματισμούς.

Την περσινή σεζόν ο Ολλανδός είχε 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με δύο ασίστ. Την πρώτη του χρονιά ήταν πιο μειωμένος ο χρόνος συμμετοχής του. Είχε παίξει σε 17 ματς, αλλά είχε πέντε γκολ και μία ασίστ.

Αποκτήθηκε για να κάνει τη διαφορά. Δεν το κατάφερε με εξαίρεση ελάχιστα ματς παρόλο που το βιογραφικό του ήταν εντυπωσιακό. Το θέμα είναι πως με αυτό το διαζύγιο, ανοίγει άλλο ένα κενό στο ρόστερ του ΟΦΗ τη στιγμή που οι Κρητικοί έχουν ολοκληρώσει μόλις μία μεταγραφή. Τέλος, όλα δείχνουν πως ο Ντε Γκουζμάν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σπάρτα Ρότερνταμ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση