HomeΚΡΗΤΗΣτο Ηράκλειο σήμερα ο Βασίλης Κικίλιας

Στο Ηράκλειο σήμερα ο Βασίλης Κικίλιας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Περιοδεία στην Κρήτη, πραγματοποιεί ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας. Χθες επισκέφτηκε τα Χανιά και το Ρέθυμνο ενώ σήμερα βρίσκεται στο Ηράκλειο.

Χθες ο Υπουργός ενημερώθηκε για τα προβλήματα των αστυνομικών, τονίζοντας πως το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα το έμψυχο δυναμικό της ΕΛ.ΑΣ. θα ανακατανεμηθεί ανάλογα με τις ανάγκες που υπάρχουν στις υπηρεσίες ολόκληρης της χώρας.

Σε ότι αφορά τις αντίστοιχες επαφές που είχε στην πυροσβεστική, ο κ. Κικίλιας τόνισε πως βρίσκονται σε εξέλιξη διαγωνισμοί τόσο για την προμήθεια ελαστικών όσο και νέων οχημάτων για τις ανάγκες της υπηρεσίας πανελλαδικά (δείτε εδώ).

Στη συνέχεια ο υπουργός μετέβη στο Ρέθυμνο.

 

Το πρόγραμμα

Στο Ηράκλειο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη θα συναντήσει τον δήμαρχο Ηρακλείου, Γιάννη Κουράκη, τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο, τον περιφερειάρχη, Σταύρο Αρναουτάκη, τον γ.γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης κ. Γρηγόρη Ροκαδάκη, το Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, τον νέο δήμαρχο Βασίλη Λαμπρινό, την Πυροσβεστική ενώ το απόγευμα θα μεταβεί στο Λασίθι.

Εκεί θα έχει συναντήσεις με τον δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Δ. Κουνενάκη και θα επισκεφτεί την Αστυνομική Διεύθυνση Αγίου Νικολάου, όπου θα συναντηθεί και με το νέο Δήμαρχο Αγ. Νικολάου κ. Ζερβό και την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση