HomeΣΠΟΡΣυνάντηση Δημάρχου Χερσονήσου με το νέο ΔΣ της ομάδας ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Χερσονήσου

Συνάντηση Δημάρχου Χερσονήσου με το νέο ΔΣ της ομάδας ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Χερσονήσου

Στις προτεραιότητες των εργασιών στο γήπεδο του Λιμ. Χερσονήσου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνάντηση με εκπροσώπους του νεοσύστατου ΔΣ της ποδοσφαιρικής ομάδας Ολυμπιακού Χερσονήσου είχε σήμερα στο γραφείο του στις Γούρνες ο Δήμαρχος Χερσονήσου, Γιάννης Σέγκος.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο μέλλον του ιστορικού συλλόγου. Στη διάρκεια της συζήτησης, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος ενημέρωσε τη νέα Διοίκηση για τον προγραμματισμό της δημοτικής αρχής για τις αθλητικές υποδομές στο σύνολο του Δήμου.

Εκ μέρους του Δ.Σ. της ομάδας, ο πρόεδρος Γιώργος Βασιλειάδης τόνισε ότι η νέα διοίκηση αρχικά πασχίζει για την ενεργοποίηση των μικρών φίλων του ποδοσφαίρου της περιοχής, καθώς το άθλημα του ποδοσφαίρου αποτελεί υγιή διέξοδο για τη νέα γενιά, με αποδεδειγμένα ευεργετική επίδραση στα παιδιά.

Ανέφερε ακόμη ότι στις προτεραιότητες των εργασιών στο γήπεδο του Λιμ. Χερσονήσου πρέπει να είναι και η βελτίωση τόσο του αγωνιστικού, αλλά και του περιβάλλοντα χώρου.

Από την ανταλλαγή απόψεων προέκυψαν προτάσεις προς την κατεύθυνση της επίλυσης των ζητημάτων και, συγκεκριμένα, στην κατεύθυνση της βελτίωσης των συνθηκών στους χώρους προπόνησης και διεξαγωγής αγώνων, με θετική ανταπόκριση της δημοτικής αρχής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση