HomeΚΡΗΤΗΡέθυμνο: Συνάντηση αστυνομικών με Γιάννη Κεφαλογιάννη για την αίτηση ανάκλησης της οικοδομικής άδειας του Νέου Αστυνομικού Μεγάρου

Ρέθυμνο: Συνάντηση αστυνομικών με Γιάννη Κεφαλογιάννη για την αίτηση ανάκλησης της οικοδομικής άδειας του Νέου Αστυνομικού Μεγάρου

Επτά Ρεθυμνιώτες κατέθεσαν αίτηση ανάκλησης της οικοδομικής άδειας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνάντηση με Γιάννη Κεφαλογιάννη είχαν οι αστυνομικοί του Ρεθύμνου για την αίτηση ανάκλησης της οικοδομικής άδειας του Νέου Αστυνομικού Μεγάρου. Όπως τονίζουν τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ρεθύμνου επτά Ρεθυμνιώτες κατέθεσαν αίτηση ανάκλησης της οικοδομικής άδειας του Νέου Αστυνομικού Μεγάρου ενώ είχαν θετικά για το εν λόγω έργο, όταν το θέμα ετέθη προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης:

Η Ένωσης μας πραγματοποίησε συνάντηση με τον Βουλευτή Ρεθύμνου ΝΔ κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη κατά την οποία μεταξύ άλλων συζητήθηκε η αίτηση ανάκλησης της οικοδομικής άδειας του Νέου Αστυνομικού Μεγάρου η οποία κατατέθηκε από επτά Ρεθυμνιώτες.
Το ΔΣ εξέφρασε την δυσφορία και τον προβληματισμό του αστυνομικού προσωπικού του Ρεθύμνου για την συγκεκριμένη ενέργεια και για τα εύλογα ερωτηματικά που μας δημιουργήθηκαν αφού κάποιοι από αυτούς που σήμερα αντιδρούν, είχαν ψηφίσει θετικά για το εν λόγω έργο, όταν το θέμα ετέθη προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο, χωρίς να προσέλθουν τόσα χρόνια που ήταν σε εξέλιξη η διαδικασία και να εισφέρουν κάποια άλλη άποψη, αλλά ερχόμενοι την ώρα της δημοπράτησης να υπονομεύσουν την υλοποίηση του έργου και να ακυρώσουν όλο τον αγώνα, με κίνδυνο να χαθεί χρηματοδότηση 8,5 εκατομμυρίων ευρώ, άλλη μια φορά για το «Παντέρμο Ρέθυμνο».
Ο κ. Γιάννης Κεφαλογιάνης μας διαβεβαίωσε ότι είναι ενήμερος για το θέμα και ότι από πλευράς του θα συνεχίσει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μην χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος και η διαδικασία ανέγερσης του Αστυνομικού Μεγάρου να ολοκληρωθεί, ενώ το συγκεκριμένο μεγάλο κτιριακό έργο, όπως μας ανέφερε, αποτελεί για τον ίδιο προσωπικό στοίχημα και κατά την θητεία του ως Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, έμπρακτα και προς τιμήν του, επίσπευσε την όλη διαδικασία.
Αντίστοιχή συνάντηση πραγματοποιήθηκε και με τον Βουλευτή Ρεθύμνου ΣΥΡΙΖΑ κ. Ανδρέα Ξανθό κατά την οποία το ΔΣ ανέφερε τους ανωτέρω προβληματισμούς και αγανάκτηση από την ως άνω ενέργεια. Ο κ. Ξανθός δήλωσε ότι αντιλαμβάνεται τα εύλογα ερωτήματα που μας προκαλεί η συγκεκριμένη ενέργεια, ενώ παράλληλα δήλωσε ότι θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό μας και ότι το συγκεκριμένο θέμα πρέπει να ξεπεραστεί σύντομα, ώστε το δίκαιο αίτημα μας που αφορά την Ανέγερση του Νέου Αστυνομικού Μεγάρου να ευοδωθεί.
Για ακόμα μια φορά καλούμε το σύνολο της Ρεθυμνιώτικής κοινωνίας, να συνστρατευθεί μαζί μας, αγκαλιάζοντας κάθε αντίστοιχη προσπάθεια, που σκοπό έχει την αναβάθμιση της Πόλης, καθώς πιστεύουμε ακράδαντα ότι το Ρέθυμνο που παραμένει στο χθες, πρέπει να προχωρήσει στο σήμερα και να είναι έτοιμο για το αύριο !

Διαφήμιση
Διαφήμιση