HomeHL-9Πυροβολισμοί στην Επισκοπή: Εκτός φυλακής ο 81χρονος

Πυροβολισμοί στην Επισκοπή: Εκτός φυλακής ο 81χρονος

Δείτε για ποιους λόγους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εκτός φυλακής αναμένεται να βρεθεί τα επόμενα 24ωρα ο 81χρονος από την Επισκοπή, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίδα», ο οποίος τον Μάιο πυροβόλησε και παρ’ ολίγον να σκοτώσει 36χρονο συγχωριανό του με αφορμή την κλοπή ενός δοχείου με λάδι από την αποθήκη του.

Με διάταξη της ανακρίτριας έχει δρομολογηθεί η αποφυλάκιση του, ωστόσο θα πρέπει προηγουμένως να καταβληθεί το ποσό της χρηματικής εγγύησης που έχει οριστεί ως όρος.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας «Πατρίδας» οι λόγοι για τους οποίους αποφυλακίζεται ο ηλικιωμένος έχουν να κάνουν αφενός με την ηλικία του, αφετέρου με τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Την ίδια ώρα η συνήγορος του 81χρονου κ. Θεονύμφη Μπέρκη εξέφρασε την ικανοποίηση της που το αίτημα αποφυλάκισης του εντολέα της έγινε δεκτό.

Το χρονικό του αιματηρού πυροβολισμού

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι δύο άνδρες γνωρίζονται μεταξύ τους ωστόσο τελευταία οι σχέσεις τους ήταν ιδιαίτερα τεταμένες με τον ηλικιωμένο να θεωρεί πως ο 36χρονος τον είχε κλέψει στο παρελθόν.

Τα πράγματα την Τρίτη φαίνεται να ξέφυγαν όταν ο νεαρός άνδρας πήγε στην Επισκοπή και έκλεψε από την αποθήκη του ηλικιωμένου ποσότητα λαδιού.

Όταν ο 81χρονος αντιλήφθηκε την κλοπή άρχισε να ρωτά τους συγχωριανούς του αν είδαν κάτι. Τότε του είπαν πως είδαν τον 36χρονο με τον ηλικιωμένο να αρχίζει να τον ψάχνει. Μόλις τον εντόπισε ξεκίνησε ένας μεγάλος καυγάς ενώ ο 81χρονος δεν δίστασε να πάρει την καραμπίνα του και να τον πυροβολήσει.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση με τους κατοίκους να ειδοποιούν τις αρχές ενώ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο τραυματίας διεκομίσθη στο νοσοκομείο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση