HomeHL-LifestyleΤζόνι Ντεπ: Καθηγήτρια γαλλικών η κοκκινομάλλα που εθεάθη με τον ηθοποιό

Τζόνι Ντεπ: Καθηγήτρια γαλλικών η κοκκινομάλλα που εθεάθη με τον ηθοποιό

Τον βοηθά να μάθει τη γλώσσα για τις ανάγκες της νέας του ταινίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετά τη νίκη του στο δικαστήριο επί της πρώην γυαναίκας του, Άμπερ Χερντ, ο Τζόνι Ντεπ απολαμβάνει την περιοδεία του με τον Τζεφ Μπεκ στην Ευρώπη. Πέρα από τα επαγγελματικά, όλα δείχνουν πως ο Ντεπ έχει προχωρήσει και στα προσωπικά του.

Στιγμιότυπα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο πριν από λίγες μέρες, έφεραν στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες του ηθοποιού με μία άγνωστη στα media γυναίκα. Πιο συγκεκριμένα, σε αυτά τα στιγμιότυπα, ο Ντεπ φαίνεται να βοηθάει μια κοκκινομάλλα γυναίκα να βγει από το αυτοκίνητό του για να τον ακολουθήσει στις πρόβες και οι φήμες που τους θέλουν μαζί έχουν αρχίσει να διαδίδονται όλο και περισσότερο.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @matts_cott56

Ποια είναι η κοκκινομάλλα φίλη του Ντεπ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail τον Ντεπ και τη γυναίκα της φωτογραφίας, τους συνδέει μια αυστηρά επαγγελματική και πλατωνική σχέση.

Μάλιστα, πηγές που επικαλείται το πρακτορείο, έκαναν ξεκάθαρο πως η συγκεκριμένη γυναίκα δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο, αφού όπως αποκαλύφθηκε είναι μία δασκάλα γαλλικών που τον βοηθά να τελειοποιήσει τη γλώσσα. Ο Ντεπ μαθαίνει γαλλικά για τις ανάγκες μιας νέας ταινίας που θα προβληθεί από την επόμενη χρονιά, στην οποία έχει αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού πρόκειται να ενσαρκώσει τον Λουδοβίκο ΙΕ’. Μέχρι ώρας, παραμένει άγνωστο το αν έχει δημιουργηθεί κάποιου άλλου είδους σχέση ανάμεσά τους.

Ο ρόλος του στο «La Favorite»

Η τελευταία φορά που απολαύσαμε τον ηθοποιό σε ταινία ήταν το 2020, μιας και τότε ήταν που το Χόλιγουντ, του «γύρισε πλάτη», εκτοπίζοντας τον από το franchise των «Πειρατών της Καραϊβικής». Αφορμή για όλα αυτά στάθηκαν οι κατηγορίες της πρώην συζύγου του Άμπερ Χέρντ για ενδοοικογενειακή βία. Παρόλα αυτά, έπειτα από τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον της Χέρντ και με την ομαλή, για τον ηθοποιό, έκβαση της υπόθεσης, μπαίνει ξανά στο «παιχνίδι» της υποκριτικής.

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός, πρόκειται να υποδυθεί τον Βασιλιά Λουδοβίκο ΙΕ, στην ταινία εποχής «La Favorite». Σε σκηνοθεσία Μαϊγουέν Λε Μπεσκό και η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις γαλλικές αίθουσες το 2023.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά, που ο ηθοποιός θα παίξει κάποιο ρόλο μιλώντας στα γαλλικά και σύμφωνα με την εφημερίδα Figaro, τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν αυτό το καλοκαίρι και θα κρατήσουν τρεις μήνες, περνώντας από τοποθεσίες, όπως το κάστρο των Βερσαλλιών.

Στο πλευρό του Ντεπ θα βρεθεί η Γαλλίδα ηθοποιός Ισίλντ λε Μπεσκό, που θα υποδυθεί τη Μαντάμ ντου Μπάρι, τη διάσημη ερωμένη του Λουδοβίκου. Να τονιστεί, ότι η ηθοποιός έχει σκηνοθετήσει ταινίες που έλαβαν εξαιρετικές κριτικές, όπως το «Polisse» και το «Mon Roi».

Πώς εμπλέκεται το Netflix στη νέα ταινία του Johnny Depp;

Όσον αφορά στο ρόλο του Netflix, ο «γίγαντας» των ταινιών απέκτησε τα δικαιώματα για τη μετάδοση της ταινίας στη Γαλλία, 15 μήνες μετά την αρχική της πρεμιέρα στους κινηματογράφους. Ωστόσο, η εταιρία δεν έχει τα δικαιώματα για την προβολή της ταινίας εκτός Γαλλίας, ενώ επισημαίνεται πως οι παραγωγοί αποφάσισαν, να πουλήσουν από τώρα τα δικαιώματα στο Netflix για να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα για την παραγωγή αυτή καθαυτή. Το Netflix δε θα εμπλέκεται με κάποιον τρόπο στη δημιουργική διαδικασία.

Μεταξύ άλλων, το Netflix είχε ανακοινώσει ότι θα επενδύσει συνολικά 40 εκατομμύρια ευρώ σε γαλλικές ταινίες το 2022, με το «La Favorite» του Ντεπ, να είναι μια από τις πρώτες επιλογές του. Άλλες επερχόμενες γαλλικές ταινίες, που επιλέχθηκαν από την streaming υπηρεσία περιλαμβάνουν την κωμωδία «Asterix & Obelix: l’Empire du Milieu» σε σκηνοθεσία Γκιγιόμ Κανέ και το «Chien et chat» σε σκηνοθεσία Ριμ Κερισί.
protothema.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση