HomePost ItΜαμουλάκης: «Παιχνίδια στην ιδιωτικοποίηση του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου – Τι συμβαίνει με χερσαία ζώνη Ηρακλείου και Λινοπεράματα;»

Μαμουλάκης: «Παιχνίδια στην ιδιωτικοποίηση του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου – Τι συμβαίνει με χερσαία ζώνη Ηρακλείου και Λινοπεράματα;»

Συζητείται σήμερα Δευτέρα 18/7 στη Βουλή η Επίκαιρη Ερώτηση του Χάρη Μαμουλάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συζητείται σήμερα στη Βουλή, η Επίκαιρη Ερώτηση του αν. Τομεάρχη Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτή Ηρακλείου, Χάρη Μαμουλάκη προς τον Υπουργό Οικονομικών, με την οποία ζητούνται απαντήσεις για την «προίκα» που θα λάβει ο επενδυτής από την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου που έχει δρομολογήσει η Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Πρόκειται για μια σειρά ερωτημάτων που έχουν προκύψει μέχρι σήμερα από τις αντιφατικές, όπως τονίζει ο κ. Μαμουλάκης, ενέργειες των Υπουργείων Οικονομικών και Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, καθώς και του Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ. και αφορούν τόσο στις διαδικασίες τροποποίησης, αποχαρακτηρισμού και επανακαθορισμού της χερσαίας ζώνης λιμένα Ηρακλείου και του επανακαθορισμού αιγιαλού του Παλαιού Λιμένα Ηρακλείου, όσο και στην λιμενική και χερσαία ζώνη Λινοπεραμάτων.

Η συζήτηση των Επίκαιρων Ερωτήσεων αναμένεται να ξεκινήσει στις 16:30 και θα μεταδοθεί από το κανάλι της Βουλής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση