HomeHL-PsilaΣαουδική Αραβία: Κατσίκα κλαίει σαν μωρό επειδή αποχωρίζεται τον ιδιοκτήτη της

Σαουδική Αραβία: Κατσίκα κλαίει σαν μωρό επειδή αποχωρίζεται τον ιδιοκτήτη της

Το βίντεο έχει γίνει viral

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα απίστευτο βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο των Social Media. Το εν λόγω βίντεο, το οποίο έχει συγκινήσει όλο το διαδίκτυο και δείχνει μια κατσίκα στη Σαουδική Αραβία, η οποία κλαίει… σαν μωρό παιδί στην αγκαλιά του ιδιοκτήτη της, λίγο πριν από τον αποχωριστεί.

Ποιος είπε άραγε ότι τα ζώα δεν έχουν συναισθήματα; Γιατί όταν δει το παρακάτω βίντεο θα διαψευστεί.

Αυτό μάλιστα γράφει και ο χρήστης του Twitter, με όνομα @ram_vegan, ο οποίος δημοσίευσε το βίντεο και το συνόδευσε με το εξής σχόλιο: «Ακόμα και τα ζώα που δεν μπορούν να μιλήσουν, έχουν συναισθήματα. Παρότι δεν μπορούν να μιλήσουν, αγαπούν υπερβολικά τον ιδιοκτήτη τους. Όταν χωρίζονται από αυτόν πονάει η ψυχή τους».

Στο βίντεο που έχει γίνει viral, η κατσίκα έχει αγκαλιάσει τον ιδιοκτήτη της και κλαίει πάνω του, με το πλήθος που είναι συγκεντρωμένο να παρακολουθεί σοκαρισμένο.

Μάλιστα, ο χρήστης του Twitter που ανέβασε το βίντεο, ανέφερε πως οι εικόνες αυτές αποτελούν μια ευκαιρία για τους ανθρώπους να σταματήσουν να τρώνε κρέας: «Αν τρως κρέας, είσαι κι εσύ μέρος αυτού. Είστε τόσο άρκαδοι; Θα έρθει μια στιγμή που οι άνθρωποι θα λογοδοτήσουν για όλα αυτά. Η φύση θα μας το δείξει βάναυσα».

Δείτε το απίθανο βίντεο:

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση