HomeΚΡΗΤΗΝα κηρυχθεί το Ρέθυμνο σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ζητά το ΠΑΣΟΚ

Να κηρυχθεί το Ρέθυμνο σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ζητά το ΠΑΣΟΚ

Περιόδευσε στους οικισμούς Κρύα Βρύση, Μελαμπες, Αγία Γαλήνη, Σακτούρια και Ορνέ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Γραμματέας της ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Σπυρόπουλος, επικεφαλής κλιμακίου του Κινήματος επισκέφτηκε τις πυρόπληκτες περιοχές του Ρεθύμνου.

Ο κ. Σπυρόπουλος απευθυνόμενος στον Δήμαρχο Αγίου Βασιλείου, Ιωάννη Ταταράκη, επισήμανε ότι η παρουσία του κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής υπογραμμίζει την αλληλεγγύη προς τους κατοίκους που έζησαν δύσκολες στιγμές τα προηγούμενα 24ωρα. «Θα κάνουμε ό, τι περνά από το χέρι μας εντείνοντας την πίεση προς την κυβέρνηση και τις αρμόδιες αρχές ώστε να αμβλυνθούν τα γραφειοκρατικά εμπόδια και να καταβληθούν άμεσα αποζημιώσεις».

Ο κ. Σπυρόπουλος περιόδευσε στους οικισμούς Κρύα Βρύση, Μελαμπες, Αγία Γαλήνη, Σακτούρια και Ορνέ.
unnamed2
Ακολουθεί η δήλωση του Γραμματέα της ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στα τοπικά μέσα ενημέρωσης:

Χιλιάδες στρέμματα έχουν καεί και περιουσίες έχουν καταστραφεί. Στεκόμαστε δίπλα στους πολίτες, που βίωσαν αυτή την καταστροφή, το Δήμαρχο και τις τοπικές αρχές. Ζητάμε άμεσα να υπάρξουν οι αποζημιώσεις. Από την πλευρά μας θα πιέσουμε σε κοινοβουλευτικό επίπεδο να μην υπάρξει γραφειοκρατία. Το εισόδημα των κατοίκων σε μεγάλο βαθμό εξαρτιόταν από τις καμένες εκτάσεις. Ζητάμε να κηρυχθεί ο Δήμος σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, να σπεύσουν εδώ οι αρμόδιες αρχές και να δώσουν λύση στα προβλήματα. Ενώνουμε τη φωνή μας με το αίτημα της τοπικής κοινωνίας να αναβαθμιστεί σε σταθμό πυροσβεστικής το τοπικό κλιμάκιο για να μην βιώνουμε κάθε τρεις και λίγο τα ίδια γεγονότα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση