HomeHL-LifestyleΚάμερον Ντίαζ: Θα αποκτήσει παιδί μέσω παρένθετης μητέρας

Κάμερον Ντίαζ: Θα αποκτήσει παιδί μέσω παρένθετης μητέρας

Η 49χρονη ηθοποιός έχει ήδη ένα παιδί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Κάμερον Ντιάζ και ο Μπέντζι Μάντεν, φαίνεται ότι προσπαθούν να ερευνήσουν τις πιθανότητες, να αποκτήσουν και ένα δεύτερο παιδί, σχεδόν τρία χρόνια μετά τη γέννηση της κόρης τους.

Η ηθοποιός και ο κιθαρίστας των Good Charlotte θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Πηγή από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού, αποκάλυψε ότι σταδιακά προχωρούν τη διαδικασία απόκτησης ενός δεύτερου παιδιού.

Η 49χρονη Ντίαζ  και ο 43χρονος σύζυγός της, σύμφωνα με πληροφορίες επιθυμούν να γίνουν ξανά γονείς, αφού απέκτησαν την κόρη τους, Ράντιξ Μάντεν τον Δεκέμβριο του 2019.

Η πηγή αποκάλυψε ότι το ζευγάρι εξετάζει την επιλογή της παρένθετης μητέρας. Μέσα από το Us Weekly αποκαλύφθηκε, ότι ο σύζυγος της ηθοποιού ήθελε πάντοτε να έχει πολλά παιδιά.

«Ο Μπέντζι πάντα ήθελε μια μεγάλη οικογένεια και η Κάμερον δεν χρειαζόταν να πειστεί μετά τον ερχομό της κόρης τους», ανέφερε το ρεπορτάζ.

Όπως αναφέρεται το ζευγάρι αυτή τη φορά θα επιθυμούσε να καλωσορίσει στην οικογένειά του ένα αγόρι, αλλά είναι ανοιχτοί σε οποιοδήποτε ενδεχόμενο. «Θα ήθελαν ένα αγόρι, όμως φυσικά θέλουν απλώς ένα υγιές μωρό».

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση