HomeHL-9Τρία υγιέστατα μωράκια γεννήθηκαν από μανούλες με covid στην Κρήτη

Τρία υγιέστατα μωράκια γεννήθηκαν από μανούλες με covid στην Κρήτη

Ευχαριστίες του Διοικητή του Νοσοκομείου Χανίων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα πιο ευχάριστα νέα της ημέρας έρχονται σήμερα από τα Χανιά.

Τρεις εγκυμονούσες οι οποίες ταυτόχρονα νοσούν με κορωνοϊό γέννησαν με καισαρική τομή τρία υγιέστατα μωράκια στο νοσοκομείο Χανίων!

Πρόκειται για δύο υγιέστατα κοριτσάκια καθώς και ένα επίσης υγιές αγοράκι τα οποία βρίσκονται μαζί με τις μανούλες τους σε ειδικούς θαλάμους νοσηλείας του Νοσοκομείου, σύμφωνα με τον Διοικητή κ. Γιώργο Μπέα.

Συγκεκριμένα ο κ. Μπέας αναφέρει σε ανάρτηση του:

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά τρεις συνεχόμενοι covid τοκετοι, με καισαρική τομή, χθες 15 Ιουλίου στο Γ. Ν. Χανίων. Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μας στους Ιατρούς, τις Μαιες, τους Νοσηλευτές και Βοηθούς της Μ/Γ Κλινικής του Νοσοκομειου μας καθώς και στους Αναισθησιολογους και Νοσηλευτές των Χειρουργείων και τους Τραυματιοφορεις! Με επαγγελματισμο, τήρηση των πρωτοκόλλων για την ασφάλεια των μητέρων, των Νεογνών αλλά και των ιδίων έφεραν εις πέρας για άλλη μια φορά με μεγάλη επιτυχία το δύσκολο έργο τους. Τα θερμά Συγχαρητήρια σε Ολους! Δύο υγιέστατο κοριτσάκια και επίσης ένα υγιέστατο αγοράκι είναι μαζί με τις μητέρες τους στους ειδικούς θαλάμους νοσηλείας. Να τους ζήσουν!

Διαφήμιση
Διαφήμιση