HomeCity GuideΟι πολιτιστικές εκδηλώσεις το Σάββατο 16 Ιουλίου στα Κηποθέατρα του Δήμου Ηρακλείου

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις το Σάββατο 16 Ιουλίου στα Κηποθέατρα του Δήμου Ηρακλείου

Δείτε ποιες είναι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις το Σάββατο 16 Ιουλίου στα Κηποθέατρα του Δήμου Ηρακλείου

ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ «ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ»
Συναυλία: με τους Sexteto Cristal & Tango Show με τους Sercan Yiğit και Zeynep Aktar & Στέλιο Σταμπουλίδη και Δέσποινα Αμαραντίδου
Ώρα έναρξης: 21:00 || Τιμές Εισιτηρίων: 12€ (προπώληση βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης)
Οι Sexteto Cristal διατηρούν ζωντανό τον όμορφο ήχο μιας σχεδόν ξεχασμένης μουσικής παράδοσης του Τango. Ο πόθος των tangueros για τα «κλασικά» χορευτικά κομμάτια ήταν η πρώτη έμπνευση για την δημιουργία των Sexteto Cristal ώστε να δημιουργήσουν το δικό τους στυλ και ρεπερτόριο.
Στις ερμηνείες των Sexteto Cristal μπορείτε να ακούσετε τον αυθεντικό ήχο διαφορετικών ορχηστρών, που αντικατοπτρίζει την πολύ ιδιαίτερη μελωδική φρασεολογία, τη δραματική άρθρωση και τον δυνατό ρυθμό της χρυσής εποχής του Τango.
Οι SEXTETO CRISTAL αποτελούνται από τους: Maja Hunziker (Βιολί), Rupert Dintinger (Βιολί), Edgardo Otero Salvador (Μπαντονεόν), Michael Dolak (Μπαντονεόν), Fernando Bruguera (Πιάνο), Anna-Maria Huhn (Κοντραμπάσο), Carlos Roulet (Φωνή)
Tango Show: Κατά την διάρκεια της συναυλίας θα πραγματοποιηθεί tango show από τα διεθνούς φήμης ζευγάρια, Sercan Yiğit και Zeynep Aktar, Στέλιο Σταμπουλίδη και Δέσποινα Αμαραντίδου
Milonga: Στο δεύτερο μέρος της συναυλίας οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να χορέψουν και οι ίδιοι με την συνοδεία της ζωντανής ορχήστρας.
tangoneonmunicipality
Υποστήριξη: Υπουργείο Πολιτισμού, Δήμος Ηρακλείου, ΔΗ.ΚΕ.Η., Περιφέρεια Κρήτης

ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ «ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ»
Συναυλία: Μουσική βραδιά κλασικού και μοντέρνου τραγουδιού με το φωνητικό σύνολο «Take 5»
Ώρα έναρξης: 21:30 || Είσοδος Ελεύθερη

Μουσική βραδιά κλασικού και μοντέρνου τραγουδιού με το φωνητικό σύνολο «Take 5». Το πρώτο μέρος θα περιέχει soli, ντουέτα και χορωδιακά από όπερες και Lieder. Το δεύτερο μέρος θα αποτελείται από soli, ντουέτα και χορωδιακά από musical, pop τραγούδια κ.α.
Συντελεστές: Σύλβια Στρούθου – Soprano / Piano Ειρήνη Αγιομυργιανάκη – Soprano Μαρία-Νεφέλη Κολοβού – Alto / Piano Ορέστης Κουσαθανάς – Tenor / Piano Γιώργος Κιαγιαδάκης – Baritone
Συνδιοργάνωση: Δήμος Ηρακλείου, ΔΗ.ΚΕ.Η.
take5-2022-summer-branded-2

ΑΝΟΙΚΤΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΠΥΛΗ ΒΗΘΛΕΕΜ»
Θέατρο Σκιών: «Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ» Θέατρο Σκιών από τον θίασο «Σκιές και γέλια»
Ώρα έναρξης: 21:00 || Τιμές Εισιτηρίων: 6€

Ο θίασος του Μιχάλη Θεοδωρόπουλου “ΣΚΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΙΑ” παρουσιάζει την παράσταση «Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Ο ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ», μια ολοκαίνουρια παράσταση, δημιουργία του καραγκιοζοπαίχτη Μιχάλη Θεοδωρόπουλου.

Σε αυτή την νέα, διασκεδαστική κωμωδία του θεάτρου σκιών βρίσκουμε τον πολυαγαπημένο μας ήρωα τον Καραγκιόζη να μας διασκεδάζει μαζί με τον φίλο του, τον Κροκόδειλο, τον οποίο θα καταφέρει να σώσει από τα χέρια των ανθρώπων, περνώντας πολλά όμορφα μηνύματα για την φύση και τα ζώα.
Η συνέχεια επί σκηνής.
skies-kai-gelia

Διαφήμιση
Διαφήμιση