HomeHL-LifestyleΚρις Χέμσγουορθ: Αποκάλυψε ότι ο αδερφός του Λίαμ, κόντεψε να πάρει το ρόλο του Thor

Κρις Χέμσγουορθ: Αποκάλυψε ότι ο αδερφός του Λίαμ, κόντεψε να πάρει το ρόλο του Thor

«Η οντισιόν μου ήταν χάλια»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Κρις Χέμσγουορθ αποκάλυψε ότι λίγο έλειψε να χάσει τον ρόλο ως Thor. Οι θαυμαστές της Marvel, η αλήθεια είναι πως δεν μπορούν να φανταστούν κανέναν άλλο εκτός από τον Αυστραλό σταρ, στον ρόλο του Thor, που όμως πήγε να χάσει από τον μικρότερο αδελφό του Λίαμ Χέμσγουορθ.

Μιλώντας στο MensXP, ο 38χρονος ηθοποιός ανέφερε: «Ο μικρός μου αδερφός παραλίγο να πάρει τον ρόλο του Thor. Ο Λίαμ ήταν ένας από τους πρώτους ανθρώπους, που κατέβηκαν αμέσως στις οντισιόν για να πάρουν μέρος. Επομένως, τότε δεν ήξερα αν θα μπορούσα να τον συναγωνιστώ», είπε ο ηθοποιός στη συνέντευξη.

«Νομίζω ότι η οντισιόν μου ήταν χάλια», σχολίασε ο Χεμσγουορθ, ενώ αποκάλυψε ότι ο Λίαμ, σε αντίθεση με εκείνον, είχε μία υπέροχη ακρόαση και μάλιστα έφτασε πολύ κοντά στην κατάκτηση του ρόλου. Άλλωστε, όπως τονίστηκε ο 32χρονος ηθοποιός και μικρότερος αδελφός του, ήταν ένα από τα πέντε τελευταία άτομα, που εξετάζονταν για τον ρόλο.

liam-chris

«Έλεγαν «Κοίτα, είναι υπέροχος, αλλά είναι λίγο νέος». Ο μάνατζέρ μου είπε τότε: «Λοιπόν, έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό», που ήμουν εγώ», εξήγησε ο Χέμσγουορθ.

«Επέστρεψα, έκανα ξανά οντισιόν μερικές φορές και απλώς κράτησα μία διαφορετική στάση στην ερμηνεία μου. Ίσως να είχα λίγο μεγαλύτερο κίνητρο, που τους άρεσε περισσότερο ο μικρός μου αδελφός».

«Είχα κάνει επίσης μερικές ταινίες ανάμεσα σε αυτές τις δύο οντισιόν, οπότε είχα λίγο περισσότερη εμπειρία και εμπιστοσύνη σε αυτό που επρόκειτο να κάνω», πρόσθεσε.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση