HomeHL-9Στην Ογκολογική Κλινική Παίδων του ΠΑΓΝΗ ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης

Στην Ογκολογική Κλινική Παίδων του ΠΑΓΝΗ ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης

Μαζί με την σύζυγό του Έφη Μουρίκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα παιδιά της Αιματολογικής – Ογκολογικής Κλινικής Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου  καθώς τις προηγούμενες ημέρες τους επισκέφτηκαν ο γνωστός ηθοποιός Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η σύζυγός του, Έφη Μουρίκη.

Και οι δύο τους μίλησαν με τα παιδιά, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και με πραγματικό ενδιαφέρον ρώτησαν για την καθημερινότητά τους, τις ασχολίες και τα χόμπι τους.

Αυτή η επίσκεψη διοργανώθηκε από το Σωματείο «Παρέα της Αγάπης» που δημιουργήθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σωματείου:

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης με τη σύζυγό του κυρία Έφη Μουρίκη βρέθηκαν για λίγες μέρες στο Ηράκλειο για την θεατρική παράσταση Θεσμοφοριάζουσες στην οποία ο κύριος Κυριακίδης πρωταγωνιστεί.

Η παράσταση είναι σε περιοδεία σε ολόκληρη την Ελλάδα πράγμα που σημαίνει ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι με μία βαλίτσα στο χέρι και είναι κάθε μέρα και σε άλλη πόλη.

Παρόλαυτα για ακόμη μια φορά, ο κύριος Κυριακίδης και η κυρία Μουρίκη βρέθηκαν κοντά στα παιδιά της Αιματολογικής – Ογκολογικής Κλινικής Παιδιών και Εφήβων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Εν μέσω συνεντεύξεων και εμφανίσεων στα τοπικά μέσα και λίγες μόλις ώρες πριν την τελευταία τους παράσταση στην πόλη μας, ο χρόνος της μεσημεριανής τους ξεκούρασης αφιερώθηκε εξ ολοκλήρου στα παιδιά μας. Ήρθαν στην κλινική γεμάτοι χαμόγελα, συνομίλησαν εγκάρδια με τα παιδιά, έβγαλαν φωτογραφίες με όλους, παιδιά, γονείς, νοσηλευτές και γιατρούς.

Είχαν μία γλυκιά κουβέντα για το κάθε παιδί και με πραγματικό ενδιαφέρον ρώτησαν για την καθημερινότητά τους, για τις ασχολίες και τα χόμπι τους.

Δεν έχουμε λόγια να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους αυτούς που είναι δίπλα μας, δίπλα στα παιδιά της κλινικής. Το μικρό αναμνηστικό της σημερινής επίσκεψης που η Παρέα της Αγάπης τους χάρισε δεν αρκεί για να ξεπληρώσει τα χαμόγελα που ζωγραφίστηκαν στα προσωπάκια των παιδιών μας.

Τέτοιους ανθρώπους θέλουμε δίπλα μας, ανθρώπους που τίποτα δεν θα τους σταματήσει από το να κάνουν αυτά τα χαμόγελα να ανθίζουν!

Για ακόμα μία φορά ευχαριστούμε την κυρία Γιάννα Καραγιώργου Profile Photography G.K  που είναι δίπλα μας αφιλοκερδώς σε κάθε μας δράση!

Λίγα λόγια για την Παρέα της Αγάπης

Η Παρέα της Αγάπης είναι ένα σωματείο που δημιουργήθηκε τον Φεβρουάριο του 2019 από μία παρέα ανθρώπων που έχουν ως σκοπό τους την ψυχική ανάταση των παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες, που νοσηλεύονται στην Αιματολογική – Ογκολογική Κλινική Παιδιών και Εφήβων του ΠΑ.Γ.Ν.Η καθώς και των οικογενειών τους αλλά και κάθε παιδιού που χρήζει βοήθειας και φροντίδας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση