HomeHL-GreeceΓεωργιάδης: Έλεγχοι για τις τιμές μετά την ανακοίνωση της απόσυρσης συσκευών

Γεωργιάδης: Έλεγχοι για τις τιμές μετά την ανακοίνωση της απόσυρσης συσκευών

Τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, δήλωσε σήμερα πως μετά την ανακοίνωση του προγράμματος απόσυρσης συσκευών παρατηρήθηκε μία ξαφνική άνοδος τιμών.

Γι αυτό το λόγο ξεκαθάρισε πως έρχονται έλεγχοι για αυτές τις αυξήσεις και όπου χρειαστεί θα επιβληθούν πρόστιμα.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο κ.Γεωργιάδης είχε πως οι πολίτες σε περίπτωση που δουν αυξημένες τιμές στις ηλεκτρικές συσκευές θα πρέπει να καλέσουν στον αριθμό 1520 για να κάνουν καταγγελία και μετά αυτό θα διευρυνθεί αμέσως. Μάλιστα τόνισε χαρακτηριστικά ότι «τα προγράμματα που βγάζουμε δεν γίνονται για να κάνει κάποιος αρπαχτή. Τα προγράμματα που βγάζουμε γίνονται για να βοηθήσουμε τον κόσμο».

Δεν πάμε σε πρόωρες εκλογές

Ο υπουργός Ανάπτυξης απέκλεισε το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών: «Δεν είπε κανείς ότι δεν είμαστε σε προεκλογική χρονιά. Η κυβέρνηση ολοκλήρωσε τον τρίτο χρόνο της θητείας της και μπαίνει στην τέταρτη. Οι εκλογές ξεκαθάρισε ο πρωθυπουργός ότι θα γίνουν την άνοιξη του 2023. Αυτή η κουβέντα έχει τελειώσει».

Ο ίδιος δήλωσε πως είναι προς το συμφέρον της ΝΔ να γίνουν τώρα εκλογές, καθώς οι δημοσκοπήσεις της δίνουν προβάδισμα, ωστόσο επέλεξε να εξαντλήσει την τετραετία γιατί έρχεται βαρύς χειμώνας: «Δεν μπορούμε να αφήσουμε τη χώρα στον αέρα για να κάνουμε εμείς προεκλογική εκστρατεία».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση