HomeΚΡΗΤΗΜετά το «Πάσχα του καλοκαιριού» έρχεται ο γητευτής του… Σήφη

Μετά το «Πάσχα του καλοκαιριού» έρχεται ο γητευτής του… Σήφη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λίγο μετά τις διακοπές του λαού και το Πάσχα του καλοκαιριού – τον Δεκαπενταύγουστο – αναμένεται να έρθει στην Κρήτη ο γητευτής των κροκοδείλων, Ολιβιέ Μπερά.

Όπως είχε γράψει και το cretapost (δείτε εδώ) ο Ολιβιέ Μπερά από την πρώτη στιγμή που έμαθε για την παρουσία του Σήφη του κροκοδείλου επικοινώνησε με τους φορείς της Κρήτης κι έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον.

«Οι παγίδες έχουν στηθεί εδώ κι ένα μήνα περίπου και ο κροκόδειλος φαίνεται ότι τις πλησιάζει αλλά δεν μπαίνει μέσα. Είχαμε πει από την αρχή ότι αυτή η δουλειά θέλει υπομονή. Τώρα αν μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο ο κροκόδειλος δεν πιαστεί τότε θα έρθει ο κ. Μπερά, με τον οποίο βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή, για να μας βοηθήσει», επεσήμανε ο διευθυντής διαχείρισης Συγκοινωνιακών και Υδραυλικών Έργων του ΟΑΚ, Βαγγέλης Μαμαγκάκης.

Δεύτερος κροκόδειλος

Από τη πρώτη στιγμή που ο Σήφης ο κροκόδειλος έκανε την εμφάνισή του υπήρχαν «φωνές» για παρουσία και δευτερου κροκοδείλου.

«Υπάρχουν μαρτυρίες και για δεύτερο κροκόδειλο ωστόσο εμείς δεν έχουμε δει κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής», ανέφερε σχετικά ο κ. Μαμαγκάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση