HomeΕΛΛΑΔΑΔίκη Φιλιππίδη: Ο διάλογος της μητέρας της πρώτης καταγγέλλουσας με τη σύζυγό του

Δίκη Φιλιππίδη: Ο διάλογος της μητέρας της πρώτης καταγγέλλουσας με τη σύζυγό του

Τι κατέθεσε η μητέρα της πρώτης καταγγέλλουσας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με κενό το εδώλιο του δικαστηρίου χωρίς την παρουσία του Πέτρου Φιλιππίδη, που αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο τις επόμενες ημέρες μετά την απόφαση της αποφυλάκισής του, συνεχίστηκε η δίκη του.

Σύμφωνα με την υπεράσπιση του κατηγορουμένου, έχει καταβληθεί η εγγύηση των 20.000 ευρώ με τη συμβολή δυο θεατρικών παραγωγών, αλλά και με ένα ποσό που δόθηκε από το ΣΕΗ από τα πνευματικά δικαιώματα του ηθοποιού.

«Ο κ. Μπιμπίλας ενημέρωσε τη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη ότι υπάρχει ένα ποσό να λάβει και για εμάς ήταν σημαντικό» ανέφερε ο συνήγορος του κατηγορουμένου Μιχ. Δημητρακόπουλος.

Τι κατέθεσε η μητέρα της πρώτης καταγγέλλουσας

Στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε η μητέρα της πρώτης καταγγέλλουσας, η οποία είναι και η ίδια ηθοποιός και είχε συνεργαστεί με τον κατηγορούμενο και περιέγραψε πώς έμαθε για όσα συνέβησαν στο παιδί της.

Η μάρτυρας μάλιστα κάποιες φορές ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη καθώς όπως είπε δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός ότι η ίδια λόγω της σχέσης της με τον Φιλιππίδη έστειλε την κόρη της,η οποία είναι επίσης ηθοποιός, στο βιαστή της .

Τον Οκτώβριο του 2010 η μάρτυρας κατέθεσε πως μετά από μία παράσταση, είχε δει τη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη η οποία τη ρώτησε: «Ήρθε προς το μέρος μου και μου λέει «εδώ είσαι εσυ; Ήθελα να σε πάρω τηλέφωνο!». Βγήκαμε έξω με μαζί με τον Μπιμπίλα. «Τι έχει συμβεί με την κόρη σου και τον Πέτρο;». Εγώ ταράχτηκα. «Άρχισε να μου λέει ότι δεν ξέρει ακριβώς τι έχει γίνει, αλλά κάτι συμβαίνει. «Μπορεί η μικρή να τον έβλεπε στο θέατρο και να τον θαύμαζε» μου είπε. Της λέω «δεν είναι η επιτομή της ομορφιάς, αποκλείεται το παιδί μου. Ένα πράγμα θέλω να μου πεις…είχαν σχέση;»» είπε η μάρτυρας.

Μετά τις αποκαλύψεις της Μπεκατώρου που άρχισαν οι καταγγελίες και για τον κατηγορούμενο η μάρτυρας, όπως είπε, πήρε τηλέφωνο την κόρη της και της είπε: Διάβασα ότι έχει βιάσει μια κοπέλα στο Ήβη. Μου λέει «μανούλα μου μη με ρωτήσεις περισσότερα αλλά το κορίτσι του Ήβη είμαι εγώ». Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Αυτός είχε πάει με το μισό θέατρο. Γιατί να μου βιάσει το παιδί;».

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση