HomeHL-9Με εντυπωσιακούς τελικούς ολοκληρώθηκε το Φεστιβάλ Μπιτς Βόλεϊ στον Καρτερό

Με εντυπωσιακούς τελικούς ολοκληρώθηκε το Φεστιβάλ Μπιτς Βόλεϊ στον Καρτερό

Περισσότεροι από 420 αθλήτριες και αθλητές κάθε ηλικίας έδωσαν 656 αγώνες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με εντυπωσιακούς τελικούς σε Γυναίκες και Άνδρες ολοκληρώθηκε την Κυριακή το 4ήμερο Φεστιβάλ Μπιτς Βόλεϊ, στο Karteros Beach Sports Center, που συνδιοργάνωσαν, υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, το ΕΑΚ Ηρακλείου και η Οργανωτική Επιτροπή των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023», με την οργανωτική υποστήριξη του ΑΠΣ Πήγασος.

Οι Εθνικές Παράκτιες Αθλητικές Εγκαταστάσεις στον Καρτερό, που δημιουργήθηκαν για να φιλοξενούν όλα τα αθλήματα άμμου, υποδέχθηκαν από την περασμένη Πέμπτη 420 αθλήτριες και αθλητές, κάθε ηλικίας (Mini 3×3, K17, Κ19, Γυναίκες Amatuer, Άνδρες Amatuer, Γυναίκες και Άνδρες) και συνολικά πραγματοποιήθηκαν 656 αγώνες.

Στις Γυναίκες Amatuer επικράτησαν οι Κωσταντίνα Παπαδάκη – Μαρία Καρούζου των Μανωλίας Μακρή – Χρύσας Γάτσια.

Στους Άνδρες Amatuer νικητές ήταν τα αδέλφια Δημήτρης και Κώστας Μανωλακάκης επί των Ηλία και Μανώλη Χνάρη.

Το τουρνουά στις Γυναίκες κατέκτησαν οι Βανέσα Θαλασσινού – Μαρτίνα Κυριακάκη. Κατέβαλαν στο τάι μπρέικ τις Αγάπη Ρουμπάκη – Ξανθή Τριανταφύλλου.

Στο τάι μπρέικ κρίθηκε και ο ανδρικός τελικός υπέρ των Μάνου Παχιαδάκη – Γιώργου Αναστασάκη που νίκησαν τους Μιχάλη Καροζάκη – Μάνο Πετρουγάκη.

Τις απονομές, αλλά και τις βραβεύσεις στους διαιτητές και τους εθελοντές του Φεστιβάλ Μπιτς Βόλεϊ, έκαναν ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο Ολυμπιονίκης στην Ενόργανη Γυμναστική, Ιωάννης Μελισσανίδης, που από χθες παρακολουθούσε το τουρνουά και αγωνίστηκε και στα Celebrity Games, το μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ, Ελένη Καζάκου, ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων, Νίκος Ταμπακάκης και η αντιπρόεδρος του ΕΑΚΗ, Εύα Σημαιάκη.

Ο κ. Αυγενάκης, τον οποίο τίμησε ο ΑΠΣ Πήγασος, χαιρετίζοντας στην ολοκλήρωση του τουρνουά, ευχαρίστησε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίησή του και αναφέρθηκε στις διοργανώσεις που ακολουθούν στο Karteros Beach Sports Center όλο τον Ιούλιο (EuroFootVolley, Olympic days, Παγκρήτιο Beach Soccer Festival, Fitness on the beach κ.ά).

Υπενθυμίζεται ότι όλα τα έσοδα, από το συμβολικό παράβολο συμμετοχής κάθε ομάδας που αγωνίστηκε στο Φεστιβάλ Μπιτς Βόλεϊ, διατέθηκαν στο «ΘΕΜΑ 117Α Λέσχες Lions Νοτίου Ελλάδος» για την αγορά ενός θερμικού κυκλοποιητή για παιδιά με καρκίνο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση