HomeHL-LifestyleΗ Adele απαντά σε όσους απογοητεύτηκαν επειδή έχασε 45 κιλά

Η Adele απαντά σε όσους απογοητεύτηκαν επειδή έχασε 45 κιλά

«Το έκανα για μένα»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Adele μίλησε για την απώλεια βάρους 45 κιλών και για το πώς αυτό έκανε κάποιους από τους θαυμαστές της να νιώσουν «πολύ προδομένοι».

Η 34χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε πως «ένιωσε απαίσια» αφού η δραματική απώλεια βάρους που είχε αναστάτωσε μερικούς θαυμαστές της που την είχαν συνηθίσει με πολλά κιλά παραπάνω.

Η τραγουδίστρια, η οποία έδειξε τη νέα καλλίγραμμη σιλουέτα της στο εξώφυλλο του περιοδικού Vogue πέρυσι, λέει ότι στεναχωρήθηκε όταν έμαθε ότι η απώλεια βάρους έκανε κάποιους θαυμαστές της να υποφέρουν.

Στις 6 Μαΐου του 2020 η Adele με αφορμή τα γενέθλιά της (είναι στις 5 Μαΐου) θέλησε να δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους πόσα κιλά είχε καταφέρει να χάσει

Αντιμετωπίζοντας τις αντιδράσεις, εξήγησε ότι έχασε τα κιλά για «τον εαυτό μου», μετά από πολύ αγώνα και μεγάλες περιόδους άγχους.

Μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή του BBC «Desert Island Discs» το Σάββατο, είπε χαρακτηριστικά: «Καταλαβαίνω γιατί ο Τύπος γοητεύτηκε από αυτό. Δεν μοιράστηκα το ταξίδι μου με τον τρόπο που το μοιράζονται όλοι οι άλλοι. Οι περισσότεροι θα είχαν κυκλοφορήσει τουλάχιστον ένα DVD μέχρι τώρα. Εγώ το έκανα στα κρυφά για τον εαυτό μου. Αλλά ένιωσα απαίσια για κάποιους ανθρώπους που στεναχωρήθηκαν».

Η απάντηση για τη μεγάλη απώλεια βάρους

Η Adele διέψευσε ότι αδυνάτισε επειδή δέχτηκε κοινωνική πίεση για να το κάνει. «Κάποιες από αυτές που είδα ήταν νέες, ήταν γύρω στα 15. Υπήρχαν κάποιοι άλλοι άνθρωποι που ένιωσαν πολύ προδομένοι από εμένα, όπως, “Ω, υποκύπτει στην πίεση”, κάτι που δεν με ενόχλησε πραγματικά. Επειδή, όπως, δεν μου κρατάς το χέρι τη νύχτα στις 4 το πρωί όταν κλαίω από το άγχος μου. 100% η άσκηση μου έδωσε συγκέντρωση και τρόπο να εκτονώσω την ενέργειά μου -καλή ή κακή- και με έκανε να νιώθω ότι γινόμουν πιο δυνατή ψυχικά με το να γίνομαι πιο δυνατή σωματικά».

Επιλέγει τους ανθρώπους που θέλει να είναι στη ζωή της

Λέει ότι παρά τις αναποδιές ανακάλυψε μια νέα αίσθηση ειρήνης στη ζωή της εν μέρει χάρη σε «πολλή θεραπεία». Και προσθέτει χαρακτηριστικά: «Δεν βάζω πια τον εαυτό μου σε καταστάσεις που με εξαντλούν. Θα απομακρυνθώ από αυτές. Επιλέγω πολύ, πολύ προσεκτικά πλέον τους ανθρώπους που βρίσκονται στη ζωή μου».

Σε άλλο σημείο, η Adele αποκάλυψε πώς οι «βίαιες» αντιδράσεις των θαυμαστών της που προκλήθηκαν από την ακύρωση της συναυλίας της στο Λας Βέγκας τον Ιανουάριο την άφησαν να αισθάνεται σαν «κέλυφος ανθρώπου».

Περιέγραψε ότι η αντιμετώπιση των συνεπειών της απόφασής της να εγκαταλείψει για τρεις μήνες τις εμφανίσεις της έμοιαζε με «πένθος».

Οι βίαιες αντιδράσεις των ανθρώπων

«Η αντίδραση ήταν βίαιη, βίαιη. Ήμουν το κέλυφος ενός ατόμου για μερικούς μήνες. Έπρεπε να το περιμένω και να θρηνήσω, υποθέτω – να θρηνήσω τις παραστάσεις και να ξεπεράσω τις ενοχές. Αλλά ήταν βάναυσο».

Η Adele – η οποία εμφανίστηκε τις δύο τελευταίες νύχτες στο Hyde Park του Λονδίνου – λέει ότι η απόφαση να ακυρώσει τις συναυλίες δεν ήταν εύκολη, αλλά σε γενικές γραμμές πίστευε ότι ήταν το σωστό.

Και προσθέτει: «Σίγουρα ένιωσα την απογοήτευση όλων και ήμουν συντετριμμένη και φοβόμουν μήπως τους απογοητεύσω και πίστευα ότι θα μπορούσα να τα καταφέρω. Δεν μπορείτε να με αγοράσετε – δεν μπορείτε να με αγοράσετε για το τίποτα. Δεν πρόκειται να κάν1ω μια παράσταση μόνο και μόνο επειδή πρέπει ή επειδή ο κόσμος θα απογοητευτεί ή επειδή θα χάσουμε πολλά χρήματα. Εγώ λέω: “Η παράσταση δεν είναι αρκετά καλή”».

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση