HomeHL-TOPΤραγωδία δίχως… τέλος: 15χρονη και 23χρονος τα θύματα του τροχαίου δυστυχήματος

Τραγωδία δίχως… τέλος: 15χρονη και 23χρονος τα θύματα του τροχαίου δυστυχήματος

Μάχη για τη ζωή της δίνει μία 23χρονη στην ΜΕΘ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα στους δρόμους της Κρήτης μετά από το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 4 το απόγευμα όταν ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με ένα αγροτικό όχημα σε επαρχιακό δρόμο του δήμου Κισσάμου στα Χανιά.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ο 23χρονος οδηγός του ΙΧ να χάσει ακαριαία την ζωή του ενώ τρία ακόμα άτομα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η φωτογραφία είναι από το sadentrepese.blogspot
Η φωτογραφία είναι από το sadentrepese.blogspot

Ανάμεσά τους ένα 15χρονο κορίτσι που ήταν σε κρίσιμη κατάσταση. Ο γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την κρατήσουν στη ζωή χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν με αποτέλεσμα η ανήλικη να αφήσει την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Χανίων.

Παράλληλα, μία 23χρονη πολυτραυματίας  εισήχθη για επείγον χειρουργείο ενώ αυτή την ώρα δίνει μάχη για τη ζωή της στην Εντατική του νοσοκομείου.

Τέλος, ένας 17χρονος νοσηλεύεται σε καλύτερη κατάσταση καθώς δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο νεαροί άνδρες και τα δύο κορίτσια επέβαιναν στο αυτοκίνητο ενώ από το αγροτικό δεν τραυματίστηκε κανείς.

Διαφήμιση
Διαφήμιση