HomeHL-TOPΣΟΚ: Δύο τελικά οι νεκροί του τροχαίου– Μάχη για τη ζωή του δίνει ένα ακόμα άτομο

ΣΟΚ: Δύο τελικά οι νεκροί του τροχαίου– Μάχη για τη ζωή του δίνει ένα ακόμα άτομο

Μία νεαρή γυναίκα και ένας άνδρας τα θύματα του τροχαίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τραγικός είναι ο, μέχρι στιγμής, απολογισμός του σημερινού τροχαίου δυστυχήματος στα Χανιά.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του cretapost, δύο είναι οι άνθρωποι που άφησαν την τελευταία τους πνοή ενώ ένα ακόμα άτομο δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Πρόκειται για μία νεαρή γυναίκα αλλά και έναν άνδρα οι οποίοι τραυματίστηκαν θανάσιμα κατά τη διάρκεια του σημερινού τροχαίου δυστυχήματος.

Η φωτογραφία είναι από το sadentrepese.blogspot
Η φωτογραφία είναι από το sadentrepese.blogspot

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μία γυναίκα

Την ίδια ώρα, στο νοσοκομείο Χανίων έχουν μεταφερθεί δύο ακόμα άτομα, μία γυναίκα και ένας άνδρας. Η γυναίκα φέρει σοβαρά τραύματα και δίνει μάχη για τη ζωή της ενώ ο άνδρας φαίνεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Μάλιστα, όπως ανέφερε – μιλώντας στο cretapost – ο διοικητής του νοσοκομείου Χανίων, Γ. Μπέας «η νεαρή γυναίκα είναι σε κρίσιμη κατάσταση και γίνονται προσπάθειες για να σταθεροποιηθεί».

Η φωτογραφία είναι από το sadentrepese.blogspot
Η φωτογραφία είναι από το sadentrepese.blogspot

Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 4 το απόγευμα όταν ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με ένα αγροτικό όχημα σε επαρχιακό δρόμο του δήμου Κισσάμου στα Χανιά.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ο οδηγός του ΙΧ να χάσει την ζωή του ενώ τρία ακόμα άτομα (δύο γυναίκες και ένας άνδρας) που επέβαιναν επίσης στο αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων. Οι δύο γυναίκες ήταν σε κρίσιμη κατάσταση και λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε. Την ίδια ώρα, η δεύτερη γυναίκα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Στην περιοχή του δυστυχήματος κλήθηκαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, άνδρες της Τροχαίας αλλά και δύναμη της Πυροσβεστικής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση