HomeHL-LifestyleSurvivor: Όσα πρέπει να ξέρετε για τον μεγάλο τελικό – Πώς θα ανακοινωθεί ο νικητής

Survivor: Όσα πρέπει να ξέρετε για τον μεγάλο τελικό – Πώς θα ανακοινωθεί ο νικητής

Ποιος θα κερδίσει τον τίτλο και τις 100.000 ευρώ;

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του Survivor. Η αγωνία των παικτών μέρα με τη μέρα κορυφώνεται, καθώς μετά από 7 μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο θα επιστρέψουν στην Ελλάδα για να μάθουν τον μεγάλο νικητή.

Ποιος θα κερδίσει τον τίτλο και το έπαθλο των 100.000 ευρώ;

Οι τελευταίες ημέρες στο στο νησί δεν θα είναι καθόλου εύκολες. Κόκκινοι και Μπλε πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους προκειμένου να κερδίσουν τους αντιπάλους τους για να βρεθούν στον ημιτελικό και στον τελικό.

Οι τελευταίοι αγώνες, όπως σημειώνει το TV24, θα είναι πιο σκληροί από ποτέ και θα φέρουν τους διαγωνιζόμενους στο σημείο να αναμετρηθούν όχι μόνο με τους αντιπάλους τους αλλά και με τους ίδιους τους εαυτούς τoυς.

Ο ημιτελικός του ριάλιτι επιβίωσης θα γίνει την Τρίτη 5 Ιουλίου, θα λάβουν μέρος τέσσερις συμμετέχοντες και τα γυρίσματα θα γίνουν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Άλσος Βεΐκου.

Οι παίκτες θα μεταφερθούν στην χώρα μας και θα παραμείνουν μέχρι τη βραδιά του τελικού σε κάποιο ξενοδοχείο της πόλης. Δεν θα έρθουν σε επαφή με τους δικούς τους ανθρώπους παρά μόνο στο live.

Μάλιστα, φέτος θα υπάρχει και κοινό, για πρώτη φορά έπειτα από τόσα χρόνια λόγω της πανδημίας.

Ο Γιώργος Λιανός θα είναι φυσικά ο παρουσιαστής ενώ το «παρών» θα δώσει και ο παραγωγός του παιχνιδιού, Ατζούν Ιλιτζαλί.

Κατά τη διάρκεια του τελικού θα προβληθούν βίντεο από τις στιγμές των παικτών, τις δυσκολίες που βίωσαν, τις νίκες τους στους στίβους μάχης και στο τέλος θα ανακοινωθεί το όνομα του νικητή.

Ο Άρης Σοϊλέδης και η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι από τα φαβορί και όπως όλα δείχνουν οι δυο τους θα φτάσουν ως το τέλος.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση