HomeHL-9Το τελευταίο αντίο στον Ηλία Νικολακόπουλο στο Α’ Νεκροταφείο

Το τελευταίο αντίο στον Ηλία Νικολακόπουλο στο Α’ Νεκροταφείο

Ποιοι έδωσαν το παρών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το τελευταίο «αντίο» στον Ηλία Νικολακόπουλο, που έφυγε από τη ζωή αιφνίδια, σε ηλικία 75 ετών. λένε αυτή την ώρα στο Α’ Νεκροταφείο συγενείς και φίλοι.

Παρόντες είναι ο Αλέξης Τσίπρας – του οποίου ο αποθανών υπήρξε στενός συνεργάτης επί σειρά ετώ, πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (Νίκος Φίλης, Πάνος Σκουρλέτης, Γιάννης Σταθάκης, η γραμματέας Ράνια Σβίγκου, ο εκπρόσωπος Νάσος Ηλιόπουλος κ.α), ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Θ. Λιβάνιος, ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο Νίκος Αλιβιζάτος, ο Φώτης Κουβέλης και πολλοί ακόμη.

Ο αγαπητός 75χρονος δημοσκόπος έφυγε από ανακοπή, λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι της Πέμπτης, ενώ κολυμπούσε στην παραλία Αχλάδι, στη Σύρο, μπροστά από μια ταβέρνα, λίγο πριν καθίσει στο τραπέζι με την παρέα του για φαγητό. Στην παραλία ακολούθησαν σοκαριστικές στιγμές, όπως περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας στο iefimerida.gr.

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος συγκλονίστηκε από τον αδόκητο θάνατο του γνωστού αναλυτή εκλογικών αποτελεσμάτων.

Η οικογένεια του Ηλία Νικολακόπουλου επιθυμεί αντί στεφάνων να ενισχυθεί το έργο των Αρχείων Σύγχρονης Κοινωνικής Ιστορίας, του οποίου διετέλεσε πρόεδρος.

Δείτε εδώ:

ΑΣΚΙ

Alpha Bank

GR9401403620362002002016123

 

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση