HomeΚΡΗΤΗΔήμος Γόρτυνας: Επαναλειτουργεί κανονικά ο βιολογικός στο Ασήμι

Δήμος Γόρτυνας: Επαναλειτουργεί κανονικά ο βιολογικός στο Ασήμι

Ενημέρωση από τον Δήμο Γόρτυνας για την κατάσταση του βιολογικού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Η σοβαρή βλάβη που προέκυψε στον Βιολογικό Ασημίου και είχε ως αποτέλεσμα να μην λειτουργεί σωστά η εγκατάσταση για χρονικό διάστημα 4 ημερών, έχει αποκατασταθεί» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου.

Ο Βιολογικός Ασημίου λειτουργεί κανονικά, ο χώρος έχει καθαριστεί πλήρως και έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία του περιβάλλοντος και του υδροφόρου ορίζοντα.

Για το θράσος εκείνων που, για πάνω από μια πενταετία αδιαφόρησαν πλήρως για την λειτουργία του Βιολογικού Ασημίου, αφήνοντας την εγκατάσταση να ρημάξει και τώρα επιχειρούν – μάταια – να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα, δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα. Έχουν κριθεί για όσα ΔΕΝ έπραξαν, τόσο από τους δημότες μας, όσο και από την Δικαιοσύνη.

Υπενθυμίζουμε, απλώς, ότι ο Βιολογικός του Ασημίου λειτουργεί ξανά από τον Δεκέμβριο του 2019, χάρη στις ενέργειες της σημερινής δημοτικής αρχής, που έθεσε ως ύψιστη προτεραιότητα την επαναλειτουργία του Βιολογικού και αξιοποίησε την σχετική χρηματοδότηση της Περιφέρειας Κρήτης.

Χρηματοδότηση που δεν θα είχε εγκριθεί χωρίς τον μεγάλο αγώνα της τοπικής κοινωνίας και των φορέων του Ασημίου και χωρίς την παρέμβαση των αρμόδιων δικαστικών λειτουργών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση