HomeHL-GreeceΚυψέλη: Πώς ο πατέρας απήγαγε την 22χρονη κόρη του και την κλείδωσε στο υπόγειο

Κυψέλη: Πώς ο πατέρας απήγαγε την 22χρονη κόρη του και την κλείδωσε στο υπόγειο

Η 22χρονη έζησε τον εφιάλτη από τον ίδιο της τον πατέρα και τον αδελφό της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα αδιανόητο περιστατικό έλαβε χώρα στην Κυψέλη με πατέρα να κλειδώνει την κόρη στο υπόγειο ενός διαμερίσματος για να την πείσει να τερματίσει τη σχέση της με έναν μεγαλύτερο από εκείνη άνδρα.

Συγκεκριμένα, ένας 50χρονος αλβανικής καταγωγής μαζί με τον γιο του άρπαξε την 22χρονη κόρη του από τη μέση του δρόμου και ουσιαστικά την απήγαγε πιστεύοντας ότι αυτό είναι για το… καλό της. Η νεαρή κοπέλα διατηρούσε σχέση με 37χρονο άνδρα, τον οποίο δεν ενέκρινε η οικογένειά της για αυτό και ο 50χρονος αποφάσισε να την απαγάγει.

Ο 50χρονος με τον 21χρονο γιο του και έναν φίλο τους, το μεσημέρι της Κυριακής, βγήκαν με αυτοκίνητο στους δρόμους της Κυψέλης και ξεκίνησαν να αναζητούν την 22χρονη. Την εντόπισαν ενώ έκανε βόλτα με τον 37χρονη φίλο της. Κατέβηκαν από το όχημά τους και με χρήση λεκτικής και σωματικής βίας την άρπαξαν και την έβαλαν μέσα στο αυτοκίνητο.

Εκτονώνοντας τα βίαια συναισθήματά τους πάνω της, πατέρας και γιος κατευθύνθηκαν προς υπόγειο διαμέρισμα στην Καισαριανή. Είχαν φροντίσει να πάρουν το κινητό της, για να μην μπορεί να ζητήσει βοήθεια ενώ την κλείδωσαν στον συγκεκριμένο χώρο. Στη συνέχεια επιχείρησαν για ώρες να την πείσουν ότι είναι για το καλό της να διαλύσει αυτή τη σχέση, ενώ προσπάθησαν να διασφαλίσουν ότι δεν θα ενημερώσει την Αστυνομία για όσα έγιναν.

Το συγκεκριμένο σκηνικό διήρκεσε ώρες, μέχρι που το πρωί της Δευτέρας η 22χρονη τους έπεισε ότι πρέπει να πάει τουαλέτα. Επειδή στο συγκεκριμένο χώρο δεν υπήρχε, χτύπησαν το κουδούνι μίας γνωστής τους που διαμένει σε πολύ κοντινή απόσταση για να τους εξυπηρετήσει και κάπως έτσι η νεαρή κοπέλα βρήκε την ευκαιρία να ενημερώσει την Αστυνομία.

Σε ελάχιστα λεπτά έφτασαν στο σημείο μηχανές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και περιπολικό της Άμεσης Δράσης, χτύπησαν την πόρτα του υπόγειου διαμερίσματος και όταν τους άνοιξαν την πόρτα αποκαλύφθηκε τι συμβαίνει.

Όλοι τους οδηγήθηκαν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, με την 22χρονη να προβαίνει σε καταγγελία κατά του πατέρα και του αδερφού της, καθώς επίσης και του τρίτου ατόμου. Οι δύο πρώτοι συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της αρπαγής κατά συναυτουργία, ενώ τον λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση