HomePost ItΜαμουλάκης για Κέντρο Ειδικών Παιδιών «Ο Άγιος Σπυρίδων»: 47 χρόνια κοινωνικής προσφοράς

Μαμουλάκης για Κέντρο Ειδικών Παιδιών «Ο Άγιος Σπυρίδων»: 47 χρόνια κοινωνικής προσφοράς

Δήλωση του αν. Τομεάρχη Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Βουλευτή Ηρακλείου, Χάρη Μαμουλάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με αφορμή την τιμητική βράβευση του Κέντρου Ειδικών Παιδιών «Ο Άγιος Σπυρίδων» από τον Δήμο Ηρακλείου με το Βραβείο «Ηθικής Τάξεως» για την πολυετή προσφορά του, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Από το 1975 μέχρι σήμερα, το Κέντρο Ειδικών Παιδιών ‘’Ο Άγιος Σπυρίδων’’ προσφέρει σημαντικό και πολύπλευρο έργο, στηρίζοντας Άτομα με Αναπηρία και τις οικογένειές τους. Εξελίσσεται, καινοτομεί με τις δράσεις του, προσφέρει εκπαίδευση υψηλού επιπέδου στα μέλη του μέσα σε ένα εξαιρετικά δύσκολο περιβάλλον. Γι’ αυτό και η ομόφωνη επιλογή του από την Επιτροπή του Δήμου Ηρακλείου για την απονομή του Βραβείου Ηθικής Τάξεως, είναι αξιέπαινη.

Οφείλουμε όλοι ευγνωμοσύνη στον ιδρυτή του Κέντρου, αείμνηστο αιδ. Εμμανουήλ Γιγουρτάκη, αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι έβαλαν το δικό τους λιθαράκι σε αυτή την πολύχρονη διαδρομή. Σε όλους όσοι φροντίζουν για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των ωφελούμενων, από το δύσκολο 1975, μέχρι σήμερα. Όπως οφείλουμε και να ενισχύσουμε αυτόν τον αγώνα, ο καθένας από το δικό του μετερίζι, έτσι ώστε να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η καθημερινότητα των μελών του Κέντρου.».

Διαφήμιση
Διαφήμιση