HomeΚΡΗΤΗΜε επιτυχία η τελετή για την ολοκλήρωση μελών του ΚΕΘΕΑ Αριάδνη

Με επιτυχία η τελετή για την ολοκλήρωση μελών του ΚΕΘΕΑ Αριάδνη

Στο Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 27/6/2022 η τελετή Ολοκληρώσεων του Κέντρου Κοινωνικής Επανένταξης και του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ για το 2022, στη Πύλη Βηθλεέμ, στο Ηράκλειο. Η ετήσια αυτή εκδήλωση είναι συνυφασμένη με την 26η Ιουνίου που καθιερώθηκε ως «Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και της Παράνομης Διακίνησής τους» από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ το 1987.

Στην εκδήλωση αυτή τιμήθηκαν τα μέλη του Προγράμματος που ολοκλήρωσαν τον κύκλο της θεραπευτικής τους πορείας, δίνοντας μήνυμα αισιοδοξίας σε όσους/ες ακόμα προσπαθούν ή σε όσους/ες ακόμα το σκέφτονται, υπενθυμίζοντας πως ο αγώνας ενάντια στα ναρκωτικά και τις εξαρτήσεις είναι ένας αγώνας για την αξιοπρέπεια. Επιπρόσθετα, η τελετή αυτή νοηματοδοτεί περαιτέρω την προσπάθεια απεξάρτησης προβάλλοντας τις αξίες της αλληλεγγύης, της αλληλοβοήθειας, του έμπρακτου ενδιαφέροντος και των «καθαρών» σχέσεων, που συνιστούν άλλωστε βασικές αρχές του τρόπου λειτουργίας των ομάδων θεραπείας.

f2

Το δικό της ξεχωριστό χρώμα έδωσε στην εκδήλωση η θεατρική παράσταση των μελών της Θεραπευτικής Κοινότητας του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ με τίτλο «ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ – Ονειρεύομαι» υπό την σκηνοθετική καθοδήγηση των εθελοντών εμψυχωτών-διδασκόντων Αντώνη Περαντωνάκη και Ελένης Γιαμαλάκη.

Με την ευκαιρία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Ηρακλείου για τη διάθεση του χώρου της εκδήλωσης και τους χορηγούς «Coca-Cola 3E – Αποστολίδης» για τη δωρεάν διάθεση αναψυκτικών, την διαφημιστική εταιρία «GURU» για τα γραφικά τον πανό και το «Φούρνο Βαμβουκάκη».

Διαφήμιση
Διαφήμιση