HomeΚΡΗΤΗΣτην Κρήτη ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης

Στην Κρήτη ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Στην Κρήτη θα βρίσκεται αύριο Δευτέρα και μεθαύριο  Τρίτη  ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας.
Ο υπουργός θα ξεκινήσει την περιοδεία του από τα Χανιά και το Ρέθυμνο, όπου θα διανυκτερεύσει τη Δευτέρα  το βράδυ. Την  Τρίτη θα επισκεφτεί το Ηράκλειο και το Λασίθι, ενώ το βράδυ της ίδιας μέρας θα επιστρέψει στην Αθήνα.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί ο Βασίλης Κικίλιας θα συναντηθεί με την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη, με τους αστυνομικούς διευθυντές, τοπικούς φορείς, καθώς και με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός θα συναντηθεί και με τους διοικητικές των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών και στους τέσσερις νομούς του νησιού, αλλά και με εκπροσώπους συνδικαλιστών των σωμάτων ασφαλείας.
Αξίζει να σημειωθεί πως από την ημέρα που ο Βασίλης Κικίλιας ανέλαβε το «τιμόνι» του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έχει στην κυριολεξία «οργώσει» την Ελλάδα, θέλοντας να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ένστολοι σε κάθε περιοχή.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση