HomeΚΡΗΤΗ«Στολίδια» θα γίνουν τα γήπεδα Μοχού και Λιμένα Χερσονήσου

«Στολίδια» θα γίνουν τα γήπεδα Μοχού και Λιμένα Χερσονήσου

Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνουν τα έργα αναβάθμισης των γηπεδικών εγκαταστάσεων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τεχνικές παρεμβάσεις λειτουργικής και αισθητικής αναβάθμισης των γηπεδικών εγκαταστάσεων του Μοχού και του Λιμένα Χερσονήσου μπαίνουν σε τροχιά υλοποίησης.

Σε αυτό το πλαίσιο πραγματοποιήθηκε αυτοψία στον χώρο του γηπέδου του Μοχού από τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκο Συριγωνάκη και τον Δήμαρχο Χερσονήσου Γιάννη Σέγκο, παρουσία του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Ζαχαρία Δοξαστάκη, των αντιδημάρχων Χερσονήσου Κωνσταντίνου Αναστασάκη, Μανόλη Ανυφαντάκη και Μανόλη Καλαϊτζάκη και φορέων της περιοχής.

avtopsia-mochos-3

Τα έργα θα απαντήσουν στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας για σύγχρονες αθλητικές υποδομές και αποτελούν μέρος των στοχευμένων παρεμβάσεων στην ενδοχώρα του Δήμου Χερσονήσου για αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των πολιτών.

«Προσπαθούμε με συντονισμένες ενέργειες να καλύψουμε  διαχρονικά ζητήματα επάρκειας και ορθής λειτουργίας αθλητικών χώρων σε όλο τον Δήμο Χερσονήσου. Η δημιουργία σύγχρονων αθλητικών υποδομών είναι δομικό στοιχείο αναβάθμισης της ποιότητας ζωής. Οι ανάγκες των νέων, των αθλούμενων κάθε ηλικίας και των αθλητικών συλλόγων παραμένουν στις προτεραιότητές μας. Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Κρήτης για τη συμπαράσταση και την έμπρακτη στήριξή της», δήλωσε ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος.

avtopsia-mochos-2

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης δήλωσε : «Στις προτεραιότητές μας είναι να επενδύουμε σε αθλητικές δομές και να αποδίδουμε σύγχρονες εγκαταστάσεις στην τοπική κοινωνία. Η Περιφέρεια Κρήτης συνεργάζεται με τους Δήμους για να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τους πολίτες που υπηρετούμε. Σε αυτό το πλαίσιο ανταποκριθήκαμε στο αίτημα του Δήμου Χερσονήσου για τη δρομολόγηση παρεμβάσεων εκσυγχρονισμού στο γήπεδο του Μοχού και του Λιμένα Χερσονήσου».

Διαφήμιση
Διαφήμιση