HomeHL-SportsΟΦΗ: Αλλαγή στην πρώτη με παρουσία ΜΜΕ λόγω ίωσης του Νιόπλια

ΟΦΗ: Αλλαγή στην πρώτη με παρουσία ΜΜΕ λόγω ίωσης του Νιόπλια

Η προπόνηση του ΟΦΗ στην οποία θα υπάρχει παρουσία ΜΜΕ θα αλλάξει, καθώς ο Νίκος Νιόπλιας και ο συνεργάτης του Γιάννης Γράμμος είναι στα σπίτια τους με ίωση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με ένα απρόοπτο ξεκινάει η φετινή χρονιά για τον ΟΦΗ.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Νιόπλιας και οι συνεργάτες του, Γιάννης Γράμμος και Βαγγέλης Λάππας είναι στα σπίτια τους με ίωση και έτσι η πρώτη παρουσία των ανθρώπων των ΜΜΕ θα αλλάξει μέρα.

Όσον αφορά τις προπονήσεις θα ξεκινήσουν κανονικά την Τετάρτη, αλλά δεν θα είναι όπως αναφέραμε ανοικτή, με τον Πέδρο Καραβέλα που απουσίαζε στην Πορτογαλία και δεν έχει ίωση να είναι αυτός πάνω του θα πέσει αρχικά το βάρος μέχρι να επιστρέψουν ο Νιόπλιας και οι συνεργάτες του.

Η αποστολή του ΟΦΗ θα αναχωρήσει στις 15 Ιουλίου (16:30) με προορισμό το Dusseldorf κι από εκεί θα μεταβεί οδικώς στο Oosterbeek της Ολλανδίας, το οποίο θα είναι η βάση της ομάδας ως τις 30 Ιουλίου, όταν και έχει προγραμματιστεί η επιστροφή στο Ηράκλειο (άφιξη στις 15:30).

Στο διάστημα παραμονής στην Ολλανδία, ο ΟΦΗ θα δώσει τέσσερα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας:

20/7/22 με την Ουτρέχτη (16:00 τοπική ώρα) στο αθλητικό κέντρο του Όστερμπεκ.

23/7/22 με την Χέρακλες (14:30 τοπική ώρα) στο Βρίζενβεν

26/7/22 με την Φιτέσε (19:00 τοπική ώρα) στο Football RKSV Driel

29/7/22 με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς (19:00 τοπική ώρα) στο Adelaarshorst, Vetkampstraat

Με την επιστροφή στην Ελλάδα, ο ΟΦΗ έχει προγραμματίσει τη συμμετοχή του στο φιλανθρωπικό τουρνουά που διοργανώνει ο Βόλος από 7-9/8 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα στις 7 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης στις 18:45 ενώ στο άλλο ματς θα είναι αντίπαλοι Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα (21:00).

Στις 9 Αυγούστου ο ΟΦΗ θα παίξει με μια από τις δυο ομάδες του άλλου ζευγαριού.

Διαφήμιση
Διαφήμιση