HomeHL-LifestyleΟριστικό διαζύγιο Σκορδά-ΑΝΤ1: Όλο το παρασκήνιο που οδήγησε στη ρήξη

Οριστικό διαζύγιο Σκορδά-ΑΝΤ1: Όλο το παρασκήνιο που οδήγησε στη ρήξη

Η Φαίη Σκορδά και η παραμονή της στον ΑΝΤ1 ήταν από τα σίγουρα χαρτιά της επόμενης σεζόν αλλά τα πράγματα εξελίχτηκαν με τον πιο απίστευτο τρόπο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι συζητήσεις των τελευταίων ημερών δεν απέδωσαν καρπούς και σύμφωνα με πληροφορίες η παρουσιάστρια έχει αποφασίσει ότι δεν θα είναι στο κανάλι του Αμαρουσίου την επόμενη χρονιά.

Όλα θα έχουν τελειώσει στις 30 Ιουνίου όπου και θα δούμε με ποιο τρόπο θα αποχαιρετίσει τους τηλεθεατές η Φαίη Σκορδά.

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του ο Γιώργος Σκρομπόλας τα μέχρι στιγμής δεδομένα δείχνουν ότι Φαίη και ΑΝΤ1 παίρνουν οριστικό διαζύγιο.

Η παρουσιάστρια μετά την κακή συνάντηση που είχε με τον σταθμό την περασμένη Πέμπτη, πήρε την μεγάλη απόφαση να αποχωρήσει.

Την ίδια στιγμή, το κανάλι από την πλευρά του θεώρησε ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο να διαπραγματευτεί, ότι ικανοποίησε το 90% των αιτημάτων της Φαίης και ότι δεν πρόκειται να κάνει άλλο βήμα πίσω σχετικά με το ζήτημα της ώρας.

Σε αυτό το σημείο, λοιπόν, αν δεν υπάρξει καθοριστική παρέμβαση -και αυτό μπορεί να γίνει μόνο από ένα πρόσωπο- η Φαίη Σκορδά θα πει γεια σας και χαρά σας στον ΑΝΤ1 τις επόμενες μέρες. Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε, η ίδια νιώθει πια αρκετά καλύτερα με την απόφαση της αυτή και είναι έτοιμη για την επόμενη μέρα.

Όσο για το ποια θα είναι η επόμενη μέρα… Η συνάντησή της με πολύ γνωστό πρόσωπο του Star σε πρόσφατη εκδήλωση και τα όσα ειπώθηκαν μεταξύ τους, στρώνουν το χαλί για να περπατήσει η παρουσιάστρια από το Μαρούσι στην Κηφισιά.

 

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση