HomeHL-LifestyleSurvivor spoiler: Μάχες «σώμα με σώμα» για τη δεύτερη ασυλία – Ποιος θα την κερδίσει;

Survivor spoiler: Μάχες «σώμα με σώμα» για τη δεύτερη ασυλία – Ποιος θα την κερδίσει;

Θα φορέσει και πάλι το κολιέ ο Άρης Σοϊλέδης;

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Γεμάτο ανατροπές θα είναι το αποψινό (27/6) επεισόδιο του Survivor. Οι παίκτες πλέον έχουν το βλέμμα τους στραμμένο στον μεγάλο τελικό και σε κάθε αγώνισμα τα δίνουν όλα.

Μετά την αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα, οι έξι εναπομείναντες θα ριχτούν σε έναν ακόμα στίβο μάχης, με στόχο φυσικά τη διεκδίκηση της ατομικής ασυλίας.

Όλοι τους δηλώνουν έτοιμοι να παίξουν με στρατηγική, καθώς ξεκινά η πιο κρίσιμη εβδομάδα μέχρι τώρα στον φετινό κύκλο.

«Η κάθε ομάδα έχει τη δική της λογική, τη δική της στρατηγική, είναι απόλυτα λογικό στο σημείο που βρισκόμαστε να μπαίνει η στρατηγική στη μέση», ακούγεται να λέει στο τρέιλερ του επεισοδίου ο Άρης Σοϊλέδης.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου τονίζει πως «αυτή είναι η πιο κρίσιμη ψηφοφορία. Όποια ομάδα παραμείνει με την πλειοψηφία, μετά κάνει κουμάντο και πάει Γαλάτσι».

Ποιος θα επικρατήσει λοιπόν;

Μετά τη νίκη του πρώτου αγώνα ατομικής ασυλίας από τον Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος δεν έχει χάσει κανένα αγώνισμα από τότε που το παιχνίδι έχει γίνει ατομικό, αυτή τη φορά ήρθε η σειρά του Νίκου Γιάννη να κερδίσει την ατομική ασυλία, σύμφωνα με τα spoilers.

Ωστόσο, δεν μπορεί να χαρεί τη νίκη του, καθώς είναι υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με την Μαίη Εμμανουηλίδου από το συμβούλιο της Κυριακής (26/6).

Δείτε το τρέιλερ

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση