HomeΚΡΗΤΗΠλήθος κόσμου στις εκδηλώσεις του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ

Πλήθος κόσμου στις εκδηλώσεις του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ

Στο ανοιχτό θέατρο του Καράβολα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πλήθος κόσμου βρέθηκε χθες βράδυ στο ανοιχτό θέατρο στον Καράβολα Ηρακλείου να γιορτάσει την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών με το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ.

Την έναρξη της βραδιάς σηματοδότησαν οι «Batala Creta» όπου με τα βραζιλιάνικα κρουστά ξεσήκωσαν μικρούς και μεγάλους.
112
Ακολούθησε χορός με τη συμμετοχή του κοινού από την Πανεπιστημιακή Χορευτική Ομάδα «Cretan Swing Shots». Το κλείσιμο της βραδιάς ανέλαβε το συγκρότημα «Alma Music Band» με έντεχνο ελληνικό τραγούδι.
34
Στην ανακοίνωση του το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ αναφέρει: «Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες της Μονάδας για άτομα με Ψυχιατρική Συννοσηρότητα του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, μια δομή που πρόσφατα εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΚΡΗΤΗ» 2014-2020 της Περιφέρειας Κρήτης και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και λειτουργεί αποκλειστικά για την υποστήριξη ατόμων με διπλή διάγνωση και τις οικογένειές τους.
Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο βουλευτής Ηρακλείου κ. Μανώλης Συντυχάκης και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ.Ρένα Παπαδάκη, οι οποίοι απευθύναν και ένα χαιρετισμό, δίνοντας το δικό τους μήνυμα κατά των εξαρτήσεων και την συμβολή της Κοινωνίας σε αυτό.

Με την ευκαιρία θα θέλαμε να ευχαριστούμε το Δήμο Ηρακλείου για την παραχώρηση του χώρου και το Σύλλογο Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ για την συμβολή του στην διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε επίσης τους χορηγούς της εκδήλωσης: Εταιρία Νερό Ρούβας, Σκλαβενίτης ΑΕ και Χαλκιαδάκης ΑΕ».

Διαφήμιση
Διαφήμιση