HomeΕΛΛΑΔΑΘάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Είδα τη Μαλένα τρεις ώρες πριν πεθάνει και έτρωγε σουβλάκια»

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Είδα τη Μαλένα τρεις ώρες πριν πεθάνει και έτρωγε σουβλάκια»

«Θα ήθελα να έχω μια κάμερα να δω πώς πέθανε», είπε ο ογκολόγος της Μαλένας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο φάκελος, με το πόρισμα των ιατροδικαστών και τις καταθέσεις μαρτύρων που ελήφθησαν από το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, βρίσκεται ήδη στη διάθεση των δύο εισαγγελέων Πρωτοδικών Αντώνη Ελευθεριάνου και Απόστολου Ανδρέου, οι οποίοι διενεργούν από τον περασμένο Απρίλιο την προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση με τους θανάτους των παιδιών στην Πάτρα. To πόρισμα είναι ξεκάθαρο πως οι θάνατοι τόσο της Μαλένας, όσο και της Ίριδας προήλθε από ασφυξία.

Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες προστέθηκε στην υπόθεση η πληροφορία, που αναφέρει ότι τα σημάδια στο πρόσωπο της Μαλένας, που φαίνεται να της στέρησαν τη ζωή, έγιναν όσο το κορίτσι ήταν ζωντανό και όχι αφού πέθανε.

Ο ογκολόγος της Μαλένας, μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», αναφορικά με τις τελευταίες ώρες του παιδιού στο νοσοκομείο, είπε: «Δεν έκανε κιχ το παιδί, δεν ακούστηκε η φωνούλα του, αυτά ήταν τα ερωτήματά μου στον ανακριτή. Θα ήθελα να έχω μια κάμερα να δω πώς πέθανε».

Σχετικά με τον ασφυκτικό θάνατο και τι εκτιμά ότι συνέβη, ο γιατρός απαντά πως δεν μπορεί να ξέρει τι μπορεί να εξελίχθηκε σε αυτό το διάστημα που πέθανε το παιδί, αν δεν έχει κάποια μαρτυρία ή ένα βίντεο. «Εγώ το παιδί το είδα τελευταία φορά στον διάδρομο, τρεις ώρες πριν τον θάνατό του και έτρωγε σουβλάκια».

Αναφορικά με τον αποκλεισμό της ηπατικής ανεπάρκειας ως αιτία θανάτου, ο γιατρός εξήγησε πως και να υπήρχε το πρόβλημα αυτό, δεν σκοτώνει, ξεκαθαρίζοντας πως κλινικά, εργαστηριακά αιματολογικά δεν φαινόταν η ηπατική ανεπάρκεια. «Στην εντολή προς την ιατροδικαστή που έδωσα να γίνει νεκροτομή έγραψα »πιθανή αιτία θανάτου ανακοπή καρδιάς»», τόνισε.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση