HomeHL-9Διακοπές ρεύματος: Δείτε πότε και πού θα κοπεί το ρεύμα την προσεχή βδομάδα

Διακοπές ρεύματος: Δείτε πότε και πού θα κοπεί το ρεύμα την προσεχή βδομάδα

Για εργασίες στο δίκτυο της ΔΕΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αρκετές αναμένεται να είναι από σήμερα και καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας οι διακοπές ρεύματος στο νομό Ηρακλείου.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν διάφορες εργασίες και αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Δείτε αναλυτικά τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος:

Κυριακή 26 Ιουνίου:

Από τις 5.30 έως τις 7 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στη Λ.Χερσονήσου, στις περιοχές, ξενοδοχείων Belvedere, θαλασσινό αστέρι, Eri beach, Silva mariis, Γλάρος, Νόρα, κέντρων Ροδάνθη και Ακρόπολη, συγκροτήματος Κασαβέτη, κέντρο Star water park, Δημοτικού σχολείου, εκκλησιών Ευαγγελισμού και Αγ.Παρασκευής.Στην κεντρική, παραλιακή οδό και οδό προς Κρέτα Μάρις, στην περιοχή του camping Δανδαρή καθώς και σ’όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Από τις 7 έως τις 8 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στη Σταλίδα, στις περιοχές της επιχείρησης Everest και του ξενοδοχείου Katrin.

Από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στον Αγ.Ιωάννη Χωστό και στη Φοινικιά στις περιοχές των επιχειρήσεων πρώην Καθέρη, ΚΤΕΟ Γιαννακάκη, επιχείρησης Πικράκη, Lido soccer, κονικλοτροφείου Παπαδάκη, Αγροκτήματος ΤΕΙ και Δασικού φυτωρίου.Επίσης στην οδό Ειρήνης και Φιλίας από την εκκλησία του Αγ.Ιωάννη Χωστού έως την επιχείρηση Οικοστύλ μετά παρόδων καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Από τις 8.30 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στην Αλικαρνασσό στην περιοχή του καταυλισμού των Τσιγγάννων, στις εγκαταστάσεις των Ραντάρ των Δύο Αορακίων και στη ΒΙΠΕ Η στις οδούς Ρ από την επιχείρηση ΒΑΚΑΡ ΑΒΕΕ έως την οδό Β στην οδό Γ από την οδό Ρ έως την οδό Ι, στην οδό Β από την οδό Ρ έως την οδό Θ και στην οδό Ι από οδό Β έως την οδό Γ περιλαμβανομένων των επιχειρήσεων ΒΑΚΑΡ, Βασιλάκη, Μιχαλάκη, ΑΚΕΚ, Κυριακάκη, Φαιστός, Κονιόρδου, Χαριτάκη, Ευροπάκ, Ξυλοτεχνικής, Σταυρακαντωνάκη, Μαλιαρού, Σακαλή, Σαβοϊδάκη, Κρετάλ, Αναγνωστούδη και Τοσκούδη. Επίσης στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού καθαρισμού στην οδό Γ.

ΒΙΠΕΗ στην εκκλησία των Αγ.Πάντων και στην οδό Γ.Επίσης στην οδό Θ από οδό Κ έως οδό Γ, οδό Α από Ε έως οδό Β.Επίσης στην οδό Ε περιλαμβανομένων των επιχειρήσεων Κοπιδάκη, Κοντάκη, Βούλγαρη, Δετοράκη, Καβάλη, Χανιωτάκη, Κάντια Πλάστ, Βαϊραμάκη, Κορνελάκη, Βασιλείου, Καράντζη, Coca cola, Ευρωοπέτ, Ένωση Σουλτανοπαραγωγών, Πασπάτη, Γιαμπαζολιά. Επίσης στις εγκαταστάσεις του νέου κλειστού Γυμναστηρίου Ηρακλείου και του Αστυνομικού Μεγάρου στη ΒΙΠΕΗ.

Από τις 11 το πρωί έως τις 12.30 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στο Μέσα Κατσαμπά στις οδούς Ιασίου και Μαυσώλου.Στις περιοχές φούρνου Κομψέλη, σκαπτικών Αγγελάκη, χυτηρίου Σαρηγιάννη, επιχειρήσεως Κρητικών κρεάτων, αποθηκών Σανιδά και Goodyear .Επίσης στη ΒΙ.ΠΕ.Η.στις οδούς Α από την οδό Ε έως την οδό Δ, Β από την οδό Η έως την οδό Λ και στις οδούς Ν, Ξ, Μ, Λ, Ζ περιλαμβνομένων των επιχειρήσεων πλυντήρια Θέμης, Γωνιαννάκη, Αθηναϊκή Ζυθοποιία, Πλεκτεμπορική, Τυποκρέτα, Σαμπαθιανάκη, ΚΣΟΣ, Παπαδάκη, Εργαζάκη, Ελαιουργικής, Φαρσάρη, Καζανάκη, Σεκέρη, Βενέρη, Ιντεάλ, Κασελάκη, αποθηκών Μαραζάκη, μαρμάρων Βιτσαρά καθώς και στις εγκαταστάσεις της Κρητικής τηλεόρασης του Ραδιο 9, 84 και του Super radio.

Στην Καλλιθέα και στην ΒΙΠΕ στις οδούς Δ, Ι, Ο, Π, Ρ και Κ από Ι έως και εργ.Μάρμη, Θ από την οδό Κ έως την οδό Δ περιλαμβανομένων των εργοστασίων Καστρινογιάννη, Καστέλ, Μαυρομάτη, Βαθυπέτρου, Οικοδομική Τεχνική, Τrans Beton, Μαυρομάτη, Μιχαήλου, Γωννιανάκη, First guality cheese, Mega plast, Μινωικά πλαστικά, Αγρέξ, Κρητική Γαστρονομία, Μηλάκη, Αλεξίου, Beton Μεσσαράς, Μάρμη, βιοτ.Κατσιμπρή, Σοφίου, Βεμετ, Δομική, Κρήτης, Αρετή ΑΒΕΕ, Φασομυτάκη, Κανδεμήλη, Αβραμίδη, Νίκης Α.ε, Μαράκη κ Κρητών Άρτος.

Δευτέρα 27 Ιουνίου:

Από τις 5.30 έως τις 7 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στο Λ.Χερσονήσου, στις περιοχές του ξενοδοχείων Knosos Royal Village, Χρυσή Αμμουδιά, Annabelle Village, Καλουτσάκη, Creta Maris, Terra Maris, , Albatros, Heronissos, της παραλιακής οδού προς το Λιμεναρχείο Χερσονήσου.Επίσης στην περιοχή Σαραντάρι.

Από τις 7 έως τις 8 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στη Σταλίδα, στις περιοχές των ξενοδοχείων Grant Hotel, Suntos SA, Arminta, Nana Beach και ξενοδοχείο Horizon.

Από τις 7.30 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Φαιστού: Στο Τυμπάκι στις περιοχές των συσκευαστηρίων Τσουρδίνη – Σκουλούδη και Γαννακάκη, του Τουριστικού Περιπτέρου, των εγκαταστάσεων του Βιολογικού καθαρισμού και των αρδευτικών Παπαδάκη, Ταβερναράκη, Κυδωνάκη και Γιαννουλάκη.Επίσης στον Κόκκινο Πύργο και στις περιοχές των αρδευτικών Πετειναράκη, Λατζουράκη, ξενοδοχείου Βογιατζάκη, θερμοκηπίου Μαλεφιτσάκη, στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου Τυμπακίου, του Στρατόπεδου Καπετανάκη και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στα χωριά Σίβας, Λίσταρος, Καλοί Λιμένες.Στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης ΣΕΚΑ και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Από τις 8.30 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Βιάννου: Γενικά στο χωριό Λουτράκι Κάτω Σύμης.

Από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στα χωριά Πλατειά Περάματα και Χρυσόστομος.

Τρίτη 28 Ιουνίου:

Από τις 5.30 έως τις 7 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στον Αγκισαρά, στις περιοχές της διακλάδωσης προς το Οροπεδίου Λασιθίου, των ξενοδοχείων Όαση, Bella Maris, Anissa Beach, Costa Mare, Zorbas Village, Serita Beach, Okeanis και ξενοδοχείο Γαλήνη.

Από τις 7 έως τις 8 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στον οικισμό Ανάληψη και στις περιοχές των ξενοδοχείων Λύττος και Καλντέρα.

Από τις 7.30 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Φαιστού: Στα χωριά Σίβα, Λύσταρος, Καλοί Λιμένες, Αγ.Μάρκος, στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης ΣΕΚΑ και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων: Στα Πεζά στις περιοχές της Ένωσης Πεζών, του ελαιουργείου της Ένωσης Πεζών.Στο χωριό Καλλονή, στην περιοχή ου κόμβου Χουδετσίου, στις περιοχές του ελαιουργείου Πολιτάκη και κινικλοτροφείο Πεζανάκη.Επίσης στο χωριό Παρθένι, στις εγκαταστάσεις του λατομείου Κοκοσάλη, του Χαλαυριανού φράγματος και της επιχέιρησης Μιχαλάκη.Στην Ι.Μ.Αγ.Παϊσίου και σε όλες τις επιχειρήσεις, αντλιοστάσια και φωτοβολταϊκά πάρκα των παραπάνω χωριών και περιοχών.

Τετάρτη 29 Ιουνίου:

Από τις 5.30 έως τις 7 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στην Ανάληψη, στις περιοχές των ξενοδοχείων Τζιράκη, Ήλιος, Europa Beach, Stella Village και Danellis.

Από τις 7 έως τις 8 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στις περιοχές Πισκοπιανό, Κουτουλουφάρι και Μεγ.Χερσόνησος.Στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Δήμου και σε όλες όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Από τις 7.30 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Φαιστού: Στα χωριά Λέντας, Δισκός, Γερόκαμπος, Τζίγκουνας, Λούτρα και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Από τις 8 έως τις 9.30 το πρωί: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Στα χωριά Πλουτή, Μορώνι, Παναγιά, Φαρί, Άνω & Κάτω Ζαρός οικισμός Λαλουμάς, Ιερές Μονές Βροντισίου και Αγ.Νικολάου καθώς και σ’όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών και περιοχών.

Από τις 8 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων: Στα χωριά Α&Κ.Αρχάνες, Αγ.Παντελεήμων, Κουνάβων, Καταλαγάρι, Πεζά Αγ.Παρασκιές.Στον ΟΤΕ Γιούχτα, στον οικισμό Βαθύπετρο καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στις Μοίρες, στον οικισμό Αγ.Αντωνίου, στην περιοχή της οικίας Πέντσιου Φλωρίν.

Στο Δ.Φαιστού στο χωριό Αμπελούζος και στις περιοχές των γωτρήσεων Ξημεράκη, Μανουσάκη.Στις εγκατστάσεις της σήραγγας Πλουτής και σε όλα τα φωτοβολταϊκά πάρκα των παραπάνω περιοχών.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στο χωριό Γαλιά, στην περιοχή των γεωτρήσεων Στεφανουδάκη και Φραγκιαδάκη.

Από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Γόρτυνας: Στα χωριά Καπετανιανά και Αγ.Ιωάννης Καπετανιανών.

Από τις 2 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στα χωριά Πλουτή, Μορώνι, Παναγιά, Φαρί, Άνω & Κάτω Ζαρός οικισμός Λαλουμάς, Ιερές Μονές Βροντισίου και Αγ.Νικολάου καθώς και σ’όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών και περιοχών.

Πέμπτη 30 Ιουνίου:

Από τις 5.30 έως τις 7.30 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στα Μάλλια στην είσοδο Μαλλίων έναντι της εκκλησίας προς θάλασσα, στην παραλιακή οδό Μαλλίων, στο Αγ.Πνεύμα και στις περιοχές των ξενοδοχείων, Malia park, Viva A.E., Πετράκη, Γραμματικάκη, Λαμπρινού, Memories, Golden boy, Mallia beach, Windmills καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Από τις 8 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Φαιστού: Στα χωριά Καμηλάρι, Καλαμάκι, Πιτσίδια, Μάταλα.Στη θέση Αφραθιάς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Από τις 8 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στο χωριό Πιτσίδια στις περιοχές του καταστήματος Βοζικάκη, της οικίας Σπιθάκη.Στο χωριό Μάταλα, στις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού Ματάλων και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στο χωριό Βώροι, στην περιοχή της γεώτρ.Α6 Μεσσαράς, πλησίον του Αγροτοβιομηχανικού Συν/σμού Τυμπακίου.

Από τη 1 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στο χωριό Πιτσίδια, στην περιοχή μετά το αρτοποιείο Ζουριδάκη.

Παρασκευή 1 Ιουλίου:

Από τις 5.30 έως τις 7 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στις περιοχές της επιχειρήσεως KRIVEK και Τρουλινού, των διαμερισμάτων Παπαδοκωστάκη, των κτιριακών εγκαταστάσεων του ΙΚΑ, του θερμοκηπίου Ρουμελιωτάκη και στην περιοχή του κόμβου προς το οροπέδιο Λασιθίου.

Από τις 7.30 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Γόρτυνας: Στα χωριά Μουρνιά, Τρεις εκκλησιές, Παράνυμφοι, Τρεις εκκλησιές και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Από τις 8 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στη θέση Αγάκου μετόχι, στην περιοχή της ταβέρνας Ρούσου.

Από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στον κόμβο ΙΤΕ – Βούτες στην οδό Μ.Χατζηδάκη και στα Καλέσσα στις περιοχές του ξηραντηρίου Κατεχάκη, των οικιών Παλήκαρη, Λεμπιδάκη, μετόχι Κατεχάκη, της ταβέρνας Κούμος, μετόχι Παπά Γιάννη Σκουλά, και Παλαμιανάκη.Στα χωριά Μονή, Κεραμούτσι και Καμάρι καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών και χωριών.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στο Ζαρό στην περιοχή νότια του οργανοποιείου Στεφανάκη και στο δρόμο προς Γεροντόμυλο.

Από τη 1 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Ηρακλείου: Στο χωριό Αγ.Σύλλας, στην περιοχή της οικίας Μαρτάκη Παναγιώτη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση