HomeHL-9Αμμουδάρα: Συνελήφθη με σουγιά ο δράστης που τραυμάτισε 47χρονο με κατσαβίδι

Αμμουδάρα: Συνελήφθη με σουγιά ο δράστης που τραυμάτισε 47χρονο με κατσαβίδι

Τραυμάτισε και γυναίκα με αυτοκίνητο χωρίς να έχει δίπλωμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας με την εξιχνίαση της υπόθεσης που συντάραξε το Ηράκλειο πριν από περίπου ένα μήνα όταν παρ’ ολίγον κλέφτης τραυμάτισε με κατσαβίδι άνδρα που πήγε να τον σταματήσει στην κλοπή που είχε σκοπό να διαπράξει ενώ λίγο αργότερα παρέσυρε και τραυμάτισε γυναίκα με το αυτοκίνητο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα ξεκίνησαν στις 24/5 όταν 43χρονος άνδρας με καταγωγή από την Αλβανία μπήκε σε σπίτι στην περιοχή της Αμμουδάρας, του Δήμου Μαλεβιζίου με σκοπό να κλέψει.

Άμεσα ο 20χρονος Σύριος, που μένει στο σπίτι το οποίο παραβίασε ο 43χρονος έβαλε τις φωνές και κάλεσε σε βοήθεια με αποτέλεσμα δύο γείτονες να τρέξουν για να τον βοηθήσουν.

Ο 43χρονος εισβολέας όμως τραυμάτισε με κατσαβίδι τον άνδρα με καταγωγή από την Ρουμανία ηλικίας 47 ετών ενώ τράπηκε σε φυγή. Δίχως να χάσει χρόνο μία έτερη γειτόνισσα ηλικίας 44 ετών με καταγωγή από την Βουλγαρία κυνήγησε τον δράστη έξω στο δρόμο. Εκείνος μπήκε στο αυτοκίνητο του και παρέσυρε και τραυμάτισε την 44χρονη γυναίκα με αποτέλεσμα εκείνη να καταλήξει στο νοσοκομείο.

Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 43χρονος

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου, προέκυψε ότι ο 43χρονος άντρας, από την Αλβανία, είναι ο δράστης των παραπάνω πράξεων και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Μάλιστα χθες το μεσημέρι (24/6, ακριβώς ένα μήνα μετά το συμβάν) εντοπίστηκε ο 43χρονος αλλοδαπός να οδηγεί αυτοκίνητο και σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας σουγιάς ενώ συνελήφθη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων αλλά και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς οδηγούσε χωρίς να έχει δίπλωμα οδήγησης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση