HomeHL-9Στον Εισαγγελέα τα δύο αδέρφια κτηνοτρόφοι που συνελήφθησαν με όπλα και χασίς

Στον Εισαγγελέα τα δύο αδέρφια κτηνοτρόφοι που συνελήφθησαν με όπλα και χασίς

Αναμένεται να ασκηθούν διώξεις εναντίον τους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στον Εισαγγελέα Ρεθύμνου οδηγούνται σήμερα τα δύο αδέρφια κτηνοτρόφοι οι οποίοι συνελήφθησαν καθώς είχαν πάνω από 15 κιλά χασίς και διάφορα όπλα, μεταξύ αυτών ένα καλάσνικοφ και εκρηκτική ύλη.

Τα δύο αδέρφια από τον ορεινό Μυλοπόταμο αναμένεται να βρεθούν ενώπιον του Εισαγγελέα στις 11:00 το πρωί κι έπειτα είτε θα οδηγηθούν στο γραφείο του Ανακριτή για την απολογία τους είτε θα ζητήσουν προθεσμία προκειμένου να ενημερωθούν για την δικογραφία και να ετοιμάσουν την απολογία τους.

opla xasis mylopotamos

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν το πρωί της Παρασκευής όταν οι αστυνομικοί μετά από πολυήμερες έρευνες αποφάσισαν να προχωρήσουν σε έλεγχο στα ποιμνιοστάσια και τα σπίτια των δύο αδερφών, κτηνοτρόφων ηλικίας 40 και 46 ετών στο Ρέθυμνο.

Κατά την έρευνα βρήκαν έξω από τα ποιμνιοστάσιά τους έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο με λαμαρίνες που μέσα υπήρχαν 64 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 3 μέτρων.

Παράλληλα, βρήκαν και κατάσχεσαν 15 κιλά και 710 γραμμάρια χασίς, ένα καλάσνικοφ, δύο γεμιστήρες πολεμικού όπλου, δύο πιστόλια με τους γεμιστήρες του, 474 σφαίρες, 200 γραμμάρια εκρηκτικής ύλης, μία ζυγαριά ακριβείας και δύο κινητά τηλέφωνα.

Παράλληλα, οι αρχές κατάσχεσαν και το αυτοκίνητό τους ως μέσο διευκόλυνσης παράνομων δραστηριοτήτων.

Η προανάκριση έγινε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης.

opla xasis mylopotamos opla xasis mylopotamos

Διαφήμιση
Διαφήμιση