HomeΚΡΗΤΗΝΟΔΕ Ηρακλείου: Συνάντηση με εκπροσώπους σωματείων και συλλόγων χρηστών του Λιμένος Ηρακλείου

ΝΟΔΕ Ηρακλείου: Συνάντηση με εκπροσώπους σωματείων και συλλόγων χρηστών του Λιμένος Ηρακλείου

Συζυτήθηκαν θέματα εκσυγχρονισμού του Λιμανιού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με πρόσκληση του προέδρου κ.Βαγγελη Καρκανάκη και της Υπευθ. Τομέα Ναυτιλιακής Πολιτικής της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Ηρακλείου κ. Μαρίας Καλλέργη Σταθόπουλου, η οποία είναι και μέλος ΔΣ του Ο.Λ.Η. , πραγματοποιήθηκε συνάντηση με εκπροσώπους σωματείων και συλλόγων χρηστών του Λιμένος Ηρακλείου.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο café Marina, συμμετείχαν επίσης από την ΔΕΕΠ Ν.Δ., ο Αντιπρόεδρος κ. Γιαννουλάκης Κώστας, η Γραμματέας και Συντονίστρια στην Γραμματεία Ποιότητας Ζωής & Εθελοντισμού κ.Τσικανδυλάκη Μαρία, ο Ταμίας και Συντονιστής Παραγωγικών Φορέων του κόμματος κ. Χατζηνικολάου Γιάννης και ο Αναπλ. Τομεάρχης Ναυτιλίας και επίσης μέλος ΔΣ του Ο.Λ.Η. κ. Νιθαμβρυανάκης Αντώνης.

Από πλευράς φορέων παρευρέθηκαν οι
– Herakion Yachting Club ο πρόεδρος κ.Γιαβριδης Δημήτρης
– Σύλλογος “Νέαρχος” ο Πρόεδρος κ. Μαραγκουδακης Ιωάννης και ο Γραμματέας κ. Κοβατζης Ηλίας.
– Ιστιοπλοϊκος Σύλλογος ο Προεδρος κ. Μαυρακης Νικήτας και η Γραμματέας κ. Νικηφόρου Άννα
– Παγκρήτιος Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών ο Προεδρος κ. Χάλαρης Ευάγγελος και ο Γραμματεας κ. Ζωγραφάκης Ηρακλής
– Πανελλήνια ομοσπονδία ερασιτεχνών αλιέων ο Προεδρος κ.Κιρκιμπολάκης Ιωάννης

Οι συμμετέχοντες είχαν μια άκρως εποικοδομητική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για θέματα εκσυγχρονισμού του Λιμανιού, ποιοτικής αναβάθμισης των Υπηρεσιών για τους χρήστες του, ψηφιακής αναβάθμισης των αλλά βεβαίως και το φλέγον θέμα της πρόσφατης απόφασης του ΟΛΗ να μειώσει υπερβολικά την επί σειρά ετών έκπτωση έγκαιρης πληρωμής των τελών ελλιμενισμού που οδηγούν σε δυσβάστακτη αύξηση των. Ακόμη συζητήθηκαν προτάσεις για την βελτίωση της ασφάλειας, της προσβασιμότητας και επισκεψιμότητας των χώρων του Λιμανιού για τους δημότες της πόλης κλπ .

Τόmarina-olh-bσο ο Προέδρος της ΔΕΕΠ κ. Καρκανάκης όσο και τα παριστάμενα μέλη του Δ.Σ. του ΟΛΗ τόνισαν την άριστη συνεργασία και επικοινωνία με τον Δ/ντα Σύμβουλο του ΟΛΗ κ.Παπαδακη Μηνά και την διαβεβαίωση ότι θα του μεταφερθούν αναλυτικά τα συζητηθέντα, προκειμένου αυτά να τεθούν σε επόμενο Δ.Σ. του Οργανισμού.

Διαφήμιση
Διαφήμιση