HomeHL-LifestyleSurvivor Spoiler: Ποιος είναι ο παίκτης που αποχωρεί απόψε;

Survivor Spoiler: Ποιος είναι ο παίκτης που αποχωρεί απόψε;

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η αγωνία στο Survivor έχει αγγίξει «κόκκινο» ενόψει του αποψινού συμβουλίου, όπου ένας παίκτης θα αποχωρήσει από το παιχνίδι. Για κάποιον από τους τέσσερις υποψήφιους έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση, αφού δύο εβδομάδες πριν τον μεγάλο τελικό, θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Στο μεταξύ, τα όσα συνέβησαν στο τελευταίο συμβούλιο κι είχαν ως αποτέλεσμα να βγει ο Σπύρος Μαρτίκας υποψήφιος για 12η φορά, προκαλούν ένταση στην παραλία των παικτών. Τι αποκαλύπτει ο φαρμακοποιός; Υπήρξε τελικά συνεννόηση πριν την ψηφοφορία; Τι μεσολάβησε κι άλλαξαν όλα λίγο πριν βρεθούν μπροστά στην κάλπη;

Το τελευταίο έπαθλο της εβδομάδας ενθουσιάζει τους παίκτες. Όλοι τους δίνουν τα πάντα στον στίβο μάχης για να το κατακτήσουν. Ο νικητής ή η νικήτρια θα έχει τη δυνατότητα να το απολαύσει με τρεις συμπαίκτες. Ποιος ή ποια θα κερδίσει τον τελευταίο αγώνα της εβδομάδας και ποιους θα επιλέξει να πάρει μαζί;

Στο Συμβούλιο του Νησιού κι οι επτά περιμένουν με αγωνία το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του κοινού. Η αποχώρηση είναι εξαιρετικά κρίσιμη για όλους, αφού από αυτή θα εξαρτηθεί αν θα επέλθει ξανά η αριθμητική ισορροπία ανάμεσα στις δύο παρέες ή όχι.

Δείτε το αποψινό τρέιλερ

Ποιος αποχωρεί από το Survivor;

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου, ο Σπύρος Μαρτίκας, ή Σταυρούλα Χρυσαειδή θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής; Σύμφωνα με μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες, ο παίκτης που θα αφήσει τον Άγιο Δομίνικο και θα ετοιμάσει βαλίτσες για Ελλάδα είναι ο Σπύρος Μαρτίκας.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση